Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

pa dobro kad bi izvukao neku aproksimaciju mozda imaju IQ za 1% manji od naseg, sto ne znaci da ne postoji mnogo crnaca koji su pametniji od mnogih nase sorte

E ova je vec dobra, samo da nije celava... Al' *** fashion je to, ko pita za glavu :D

Ma dobra je kamera al nevredi tih para telefon da oce malo normalizovati cenu prvi bi ga kupio :)

Ali najj je ''vas'', mislim da ima N8 :)

svejedno, kome to treba i ima pare taj ce ih dati :) uostalom ni skalamerije od 5 inca sa snj kamerama nisu bas jeftine :)

Poslednja izmena:
Totalna je steta da nisu stavili zastitna vratanca na objektiv. Kao na mojoj staroj n79, staklo je bilo kao suza. A taj mehanizam sam otvorio i zatvorio milion puta po snegu i kisi. Savrseno. Znaci znaju da ga naprave da traje. Dok ova nokia ako se bude puno nosala i arcila ( zasta je i namenjena) ono zastitno staklo ce da se masti, stalno cisti i pravice se kraceri, plus telefon u dzep i sto i odmah na kameru. Steta. Ovo je moj lg7 i moja dlaka :) tu i najsitniji kraceri dovodo do rasipanj svetla i mrljanja fotografije, narocito pod nekim uglovima. jedva cekam neku zastitu da makar malo zastiti staklo ispred kamere kod ovog lgija.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1347580114837.jpg
    uploadfromtaptalk1347580114837.jpg
    119.3 KB · Pregleda: 92
ima ljudi koji su ispucali s njom vise hiljada slika i nisu uocili problem, pretpostavljam da je nekako drugacije zasticeno

Da, ta zastita je prava stvar, ipak su mislili na to. Doduse pod optional acc. Ali vredi svaku paru koliko god da kosta. Inace stalno mascenje stakla ispred kamere je bedak zesci. Pre svakog slikanja moram da ga cistim

jel imas pv 808?

jel moze neko ponovo da postavi link ka yt snimku gde covek demonstrira kako se sa 808 moze snimati film? taj video mi je najbolji od svih, a ne mogu da ga nadjem....

nazalost nemam, imam neki LG optimus L7. mislio sam da na njemu moram da ga cistim.
razmisljam, ipak je steta da nisu stavili vratanca. jel tako telefon ne gubi na 'dizajnu' kao sa ovom maskoma, a i to bi bio dokaz master craftsmenship-a kakav ovaj telefon zasluzuje. - a ti prakticno uvek moras da imas onu masku na telefonu ili ti je objektiv mastan. ekipa koja je radila n79 je ipak vise razmisljala dok ga je dizajnirala, stiteci objektiv od masti i kracera.

Prilozi

• 23.jpg
    23.jpg
    59.3 KB · Pregleda: 96
slazem se, ali verovatno bi to dodalo na debljini sto se ne bi svidelo fenserima.... sto se mene tice, trebao je ceo fon da bude debeo kao onaj deo gde je kamera...

Pa ima li ko ovu nokiju il cekate mene da pazarim :D:D:D

evo ja je trazim pola godine taman otkad se pojavila al nemaa..

^velika potraznja :d

600 evra ne bih dao za TV, kamo li za telefon + fotoaparat. Tehnologija je sjajna i treba brzo da se rasprostrani (iskopira) kako bi cena pala, a izbor uredjaja bio velik.

evo ja trazim za 500 sa garancijom, al nema

600 evra ne bih dao za TV, kamo li za telefon + fotoaparat. Tehnologija je sjajna i treba brzo da se rasprostrani (iskopira) kako bi cena pala, a izbor uredjaja bio velik.

samo je problem sto je ovo zadnji Symbian telefon a na drugim OSovima implementacija ne bi isla bas tako lako, inace bi bar LG ili Sony napravili nesto slicno do sad

Obzirom da je podrška za Symbian obećana zaključno sa 2016. godinom, 4 godine softverskih apdejta za 5 i 4 godine stare modele je mnogo dug period. Ja očekujem još Symbian modela u narednom periodu, kakvih-takvih.

On je obećao podršku do 2016. Modeli sa simbijanom se više prodaju od WP modela.

podrska nije isto sto i proizvodnja novih uredjaja :)

Kao što napisah, naredne 4 godine podržavati 5 uredjaja (Belle uredjaji) nema mnogo smisla. Novi će sigurno da dodju.

Nazad
Vrh Dno