Šta je novo?

Nokia Ovi suite?!

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Moze li mi iko reci da li ovaj softver omogucava bekapovanje svega sto postoji u kontaktima (recimo ako imam nekoga ko ima 2-3 mobilna telefona, fixni itd), ili radi kao i pc suite i outlook samo mobilni 1 i fixni 1?!

Možda može više telefona. Ja koristim ovi.com - Contacts za backup podataka na svom nalogu i onda sam siguran da ih neću izgubiti, mislim da je jako dobra stvar, malo se potroši interneta, ali ako se uradi svake 2 nedelje, onda nema puno brige...

P.S. Potrebno je instalirati tu opciju u telefon, ima na sajtu da se pošalje dodatak i registruješ svoj broj telefona i to je to ukratko :)

ma sve je to ok, mogu i google mobile da koristim na taj nacin, ali mene prvenstveno interesuje prikaz i editovanje ovih svih stavki na kompjuteru!

Ne bih vam preporučio OVI za backup imenika, jer veoma često se dešava da ne napravi backup, tj napravi ga, ali svi kontakti su prazni.Kad bolje razmislim nikada mi nije ni uspelo da napravim backup,a vidim da se i dosta ljudi na nokia forumu žali na ovo.
Outlook,iako malo sakat, je i dalje najbolje rešenje. Jedino pravi problem sa dva ili više broja istog tipa (mobilni,fixni) ali to sam rešio tako što sam neke brojeve označio kao 'car phone' ili kao bilo šta drugo,samo da se razlikuju međusobno.

Da li je konačno razjašnjeno je li Ovi Suite v2 zamišljen kao zamena za Nokia PC Suite v7.1 ili kao još jedan u nizu Nokijinih softvera koji bi da paralelno egzistiraju na istom računaru, iako imaju iste ili slične funkcije?

Nokia PC Suite me već nekih mesec dana "nagovara" da uradim upgrade na Ovi Suite, ali sam ja nešto nevoljan da to uradim, iz iskustva sa ranijim Nokijinim "apgrejdovima". (Nokia Lifeblog - jedinstven koncept uništen Nokia Photos - još jednim u nizu prosečnih picture viewera, koji mi ne treba jer već imam svoj omiljeni viewer. Tek što sam se "primio" da koristim Lifeblog kako bih beležio sve svoje aktivnosti na mobilnom tokom vremena i zabavljao se gledajući na tajmlajnu šta sam tačno slikao, pisao, dopisivao se, beležio, pre godinu dana - nema više! Eto ti Nokia Photos pa se hebi...)

Jel neko napustio PC Suite zarad Ovi Suite-a, a da nije zažalio? Ima li neke prednosti u odnosu na PC Suite i koje su, a još važnije, ima li mane i koje su?

Hvala!

MA nije to upgrade jednostavno dobijes jos jedan beskorisniji (sareniji) program (i dalje mozes pc suite da koristis). U principu probao i vratio se na pc suite. Sve najbolje!

Nazad
Vrh Dno