Šta je novo?

Nokia N950 - pucanj u prazno ?

• Začetnik teme Začetnik teme zechs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zechs

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2008
Poena
645
Despite the shift towards Windows Phone 7, Nokia will still ship a MeeGo device this year. It's going to be the successor to the Nokia N900 and will be called the N950.
At Nokia's Developer Day, Nokia's CTO Rich Green gave an extensive talk about the future of current Nokia platforms, MeeGo included. He said that they're working hard on the N950 and have come up with some "very elegant" hardware and interesting UI.

Cini se da ce telefon kao platforma biti prventstveno orijentisan ka programerima i verovatno ce imati, ponovo, jaku podrsku zajednice poput N900 modela i Maema, a vrlo malu podrsku od strane Nokije.

Izvor

Ili spremanje camca za spasavanje za svaki slucaj/u slucaju da ga ispuse sa WP 7 kombinacijom sto uopste ne zvuci toliko neverovatno :d

Ne bi Nokia ulazila u partnerstvo sa Microsoftom da nije dobro izanalizirala trziste i napravila projekciju za narednih 3-5 godina. Ipak su u pitanju veliki i prevejani igraci.

Poslednja izmena:
Veliki i prevejani igraci koji nisu imali izbor.

Mislim da ce biti to pogodak, mada neznam sto nisu forsirali Maemo jer meni na mojoj N900 zavrsava sve poslove i navikao sam na njega 😡

Videcemo koji ce biti tajni aduti tog telefona jer je konkurencija zestoka! moj dzep i dalje krasi N900

Ja mislim da od ovoga može da bude nešto, ali samo ako s/w ispeglaju i puste u prodaju. I naravno h/w bi morao da bude baš top ponude.
U protivnom, biće kao n900.

pucanj u prazno... (audio samo)

Nazad
Vrh Dno