Šta je novo?

Nokia N95 8GB

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Pozdrav pazario sam tu preko benca jednu ovaku nokijicu .. I primetio sam da se slajd sa desne strane cima mrda gore dole... I naravno kontaktiram prodavca i kaze on to je tako kod vecine to im je jedina mana .. I onda reko ajde malo da proguglam .. Kad ono masa ljudi se zali na isti problem .. E sad ja sam citao kako su to popravljali ali ipak da pitam.. Da li neko ima slicna iskustva da li je pokusavao da stegne pritegne menja? I ako moze da mi da savet .. Znaci da li bi menjanje maske pomoglo.. Sta tacno kako..:D

Tacno je, vremenom se to razmrda. Jedino zamena klizaca bi tu pomogla.

Da li to moze posebno da se kupi i da li je to problem namestiti zaminiti sam ? ili moram da nosim do servisa?

I zamena klizaca ne bi mu puno pomogla, jer ce se opet razdrmati. Ljudi su to resavali uz pomoc selotejpa, malo parce lepili na klizace. Imas na YT detaljna upustva.
Ali ako te to ne nervira mnogo i ako telefon radi, bolje batali to. I jednostavno ne obracaj paznju. ;-)

Pa naravno da ce se ponovo razdrmati. Takav je sistem. Ja ne bih nista tu dirao, moze ispasti gore.

Vec kad sam otvorio temu da neprckam mnogo .. Interesuje me kako ja mogu da uradim na ovom fonu neki total reset ili slicno .. Nekako mi je spor telefon za "NOKI-U" .. Pa da mi pobrise te aplikacije sto je prethodni vlasnik stavljao i sve sve da pobrise..

I kakva je ono fora sto ne mogu da pristupim redovno na fon preko kompa kao kod svih ostalih telefona nego ima neki tik sto mi se na kompu pojavljuje kao hard i pise "MASS MEMORY" Ovo mi je 9 nokijin telefon koji imam i prvi put vidim ovako nesto..

Poslednja izmena:
Hard reset - *#7370#

Ty :)

Da nema neko slučajno crnu zadnju masku sa poklopcem za ovaj telefon? 😁

Masa: zbunjena.

Šteta da legendica ne zasija punim sjajem.😁

Kakav time travel 😂

Stigla maska iz kine. Kako je lep sad majku mu. 😂

pics or gtfo :D

Ja moju bacio pre 3 godine. Stajala tako u nekoj kutiji i bilo mi žao da je bacim. Ali eto.

Kada bih mogao da nađem, uzeo bih N73 Nokiu..

Imam ja n93 al ne radi, mislim da je flat kabel otišao, a sad već i baterija verovatno

N93 mi je uvek bio interesantan zbog "kamkoder" fazona.

N73 sam dao burazeru, secam se da sam menjao dzojstik jer je bio preosetljiv, posle je zavrsio ko zna gde

Za razliku od danasnjih telefona uvek prepoznatljiv dizajn.

nokia-n93-00.jpg
640px-Nokia_N73.jpg

Imao sam i n73 i n95

A mislim da je poslednji koji sam imao je N79
Ne mogu da se setim kako se zvao onaj tanki srebrni metalni model mislim da je neki iz poslednjih iz E serije
kao E71 ali bez qwerty tastature?

Seca li se neko toga?
Guglam i ne mogu da nadjem.

nokia-n79.jpg
Ubacio pitanje u chatGPT i odma` dobio odgovor:
Mislim da se radi o Nokia E52. To je srebrni metalni model koji je objavljen 2009. godine, kao deo Nokia E serije. Ima sličan dizajn kao Nokia E71, ali bez qwerty tastature. Umesto toga, E52 ima numeričku tastaturu i navigacioni taster u sredini. Takođe ima podršku za 3G mreže, Wi-Fi, Bluetooth i GPS. Baterija je kapaciteta 1500mAh i ima dugo trajanje. E52 je bio popularan model u svoje vreme zbog svoje pouzdanosti i funkcionalnosti.

Prilozi

• nokia-e52.jpeg
    nokia-e52.jpeg
    22.4 KB · Pregleda: 49
Tad nismo toliko pazili na tel kao sad. N95 je bio tata tad, pogotovo taj slajd kao neki smek.
Secam se da mi je sestra imala Samsung D900i prelep tel, ali kvalitet svega nije bio neki, sad se igra sestricina sa njim i sta je sve preziveo cudo je jos ceo.
Napisao sam ovu poruku zato sto sam nasao Samsung S5610 i radi, posle sigurno deset godina, ako ne i vise. N95 ko zna gde je, njega bi voleo da nadjem.

Ja sam pre neki dan našao kod sestre moj N95, njena klinka se igra sa njim. :) Uzmem i vidim da je memoriska kartica u njemu, sad samo da nađem čitač. Ako nekom treba, samo je bez baterije i poklopca :D .

Nazad
Vrh Dno