Šta je novo?

Nokia N82

RoboCop

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2005
Poena
309
Nokia N82

img_37836_03_n82.jpg

nokia-n82-05.jpg

Poslednja izmena:
Zanima me kako izgleda uzivo, na slici mi se ne svidja uopste, ne volim takve tastature ,ali imam utisak da bio ovaj telefon mogao dobro izgledati uzivo.

Uzeo sam ga u petak i mogu reci da je telefon extra uradjen mene samo nervira ovo cudo sto je ako Jostik

Meni nekako ostavlja utisak jeftine plastike u ruci... A i ne svidja mi se dizajn, podseca na SE :p

Typhoon.X
Jesi ga drzao pa to kazes ili to pricas na osnovu slike?
Ni meni se bas ne svidja dizajn, kad ga gledam na slici, al mi se svidjaju karakteristike. Upravo ono sto ti kazes, previse potseca na SE :)

Plastika je extra uradjena mnogo bolje od SE iako sam SE fan,Dizajn sta zna subjektivno

Typhoon.X
Jesi ga drzao pa to kazes ili to pricas na osnovu slike?
Ni meni se bas ne svidja dizajn, kad ga gledam na slici, al mi se svidjaju karakteristike. Upravo ono sto ti kazes, previse potseca na SE :)

Da, drzao sam ga u ruci, al to je cisto subjektivna ocena... Shto se tice karakteristika, extra su, da, samo bi voleo da cujem koliko baterija realno drzi...

Poslednja izmena:
ima i black verzija ovog telefona (e sad da li ima kod nas).

jedno pitanje koji je bolji N82 ili SE P1i ? razlika u ceni je nekih 80€

ima black malo je skuplja 100$:)

Pa cuj N82 ima bolju kameru,gps,bolji procesor,vecu memorisku dobijes,moze max 8gb.Po meni bolje uzmi n82

uzeo sam ga pre par dana. telefon je stvarno odlican, nemam ni jednu zamerku, osim tastature na koju se treba navici a i onda se greske desavaju. naravno da treba videti telefon uzivo slika stvarno ne znaci mnogo... sto se tice kvaliteta izrade mislim da je najbolja u celoj n seriji

naravno nekome se dizajn dopada nekome ne...

mene posle par dana koriscena nervira sto malo skripi onaj "Jostik" medjutim odusveljen sam baterijom danas mi je Garmin sa GPS-om radi aktivno ukupno 4h,koristio sam wifi nekih 45 minuta,razgovor 30-tak minuta i sms nekih 20-tak komada i jedno 20 slika sam uradio i telefon je od jutros od 8 do malopre izdrzao dok nije poceo da pisti da je baterija prazna.Mene samo nervira malo onaj senzor posto je malko spor i taj jostik.

Garmin?
Koji SW/mape za GPS koristite?

Evo malopre sam uradio softvera sa 10.0.046 na najnoviji posto mi je stara verzija bagovala npr kad na forum kad otkucam poruku nece posle da se pomeri samo opcija copy/paste.Sa ovom novom verzijom je taj problem resen.

Istripovao sam se da je Garmin mobile XT samo za Windows uređaje.
Ovo je totalno ql informacija :)

Sve dok ne budem video jBenchmark rezultate i da li je brzi softver ne uzimam u razmatranje kao ozbiljno poboljsanje :)

JBenchmark 1:
jbench-1.png

JBenchmark 2:
jbench-2.png

JBenchmark 3D:
jbench-3d.png

JBenchmark HD:
jbench-hd.png

preuzeto sa Mobile Review

Na Zapadu nista novo.

Cek, a ja ne vidim taster "olovcica". Kako je resen copy/paste?

Copy/paste je prevazidjen, tako je rekao Apple :)

nema tastera,resen je tako sto obelezis "rucno" pa u opcijama copy pa paste,medjutim dosta ljudi se zali jer kada npr kucam user na nekom loginu posle nekad nece da prebaci u pass

a kako obeležis rucno ako nema olovke?
taster * i taster # zamenjuju olovku... kad drzis taster * to ti je kao kad drzis olovku, znaci u kombinaciji sa kursorom selektujes nesto na ekranu a kratko stiskanje tastera # daje meni koji daje kad bi stisnuo kratko olovku... ne znam da li sam bio jasan...
kratko stisnuta * = unos simbola
drzanje stisnute * = nekadasnje drzanje olovke
kratko stisnuta # = kratko stisnuta nekadasnja olovka
dugo drzanje # = izbor jezika pisanja i prebacivanje na unos brojeva

mada to se moze zaobici pa koristiti komande iz menija "Oznaci tekst", "Oznaci sve", "Kopiraj", "Iseci", "Nalepi" kao npr.na Motorolama, Nokijama S40, sada i na SE ali meni je lakse kombinacijom tastera * i #

Poslednja izmena:
da mislio sam na to oznaci text,*** nisam se dobro izrazio.

Nazad
Vrh Dno