Šta je novo?

Nokia N73 - problem sa instaliranjem aplikacija

liki

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2007
Poena
301
Nikako ne prolazi instalacija java aplikacija na N73. Osim onih free pokusala sam i sa jednom igricom kupljenom sa www.gamemobile.co.uk.
Tokom instalacije dodje do pred kraj i onda izbaci poruku Unable to install.
Pokusala sam i sa preinstalacijom Symbiana i sa Nokia Software Updater -om i azuriram ga na poslednju FW verziju - i kad pokusam instalaciju . bilo kog jar file opet je poruka ista.
Da li neko ima isti problem?
Molim pomoc.

nesto nije dobro sa tim fajlovima, ne bi smeo da pravi takav problem!sve si ok uradila mada ne mogu napamet da pricam jer sada nemam kod sebe nokia tel!pozz

da li si skinula igricu za pravi telefon, ako pretpostavimo da si to dobro odradila onda,

imas li karticu (micro SD) u tom telefonu i koliku?

Moguce je da ti je memorija telefona puna, i da nema gde da se instaliraju igre i programi. To mi je za sad jedino normalno resenje

Kad vrsis instalaciju on ti nudi da li na karticu ili na Phone memory, pa pogledaj koliko imas slobodne memorije ;)

da li si skinula igricu za pravi telefon, ako pretpostavimo da si to dobro odradila onda,

imas li karticu (micro SD) u tom telefonu i koliku?

Moguce je da ti je memorija telefona puna, i da nema gde da se instaliraju igre i programi. To mi je za sad jedino normalno resenje

Kad vrsis instalaciju on ti nudi da li na karticu ili na Phone memory, pa pogledaj koliko imas slobodne memorije ;)

PS

Ha Ha tek sad videh da je post od pre mesec dana pa ako ga dosad nije resila :wall::wall:

dali neko moze da mi objasni?imam e61 kada hocu da insaliram program ili temu pre nego sto krene instalacija pise mi SERTIFIKAT ISTEKAO,iskljucio sam opciju u menadzer aplikacijama da neprolazi kroz proveru ali on i dalje proverava.

dali neko moze da mi objasni?imam e61 kada hocu da insaliram program ili temu pre nego sto krene instalacija pise mi SERTIFIKAT ISTEKAO,iskljucio sam opciju u menadzer aplikacijama da neprolazi kroz proveru ali on i dalje proverava.

znaci da treba da kupis program :D

probaj sa vracanjem datuma mozda i uspe :D

kako da vratim datum?isto se desava i sa temama a sad sam ih skinuo sa neta (one su download)i nemoguce da je svaki program zastareo.ustvari,cekaj,da li se mogu programi koristiti i za n73 i e61.

kako da vratim datum?isto se desava i sa temama a sad sam ih skinuo sa neta (one su download)i nemoguce da je svaki program zastareo.ustvari,cekaj,da li se mogu programi koristiti i za n73 i e61.

pa nisam siguran

i n73 i e61 su
Vrsta : Symbian
Verzija : 9.1, Series 60 3.0

ali
rezolucije su razlicite
Rezolucija : 320x240 piksela e61
Rezolucija : 240x320 piksela n73

tako da nisam siguran da ce to da radi

za starije teme, stavis datum na 2006 godinu i onda instaliras, posle vratis datum.
http://www.babinokia.com/

Untitled%202.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno