Šta je novo?

Nokia N70 iskustva

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Najvise me interesuje koja je zadnja verzija firmera sa srpskim jezikom,dobro ne mora da bude bas zadnja ali da ima srpski.

SVAKI firmware ima Srpski,samo treba pri flesovanju da odaberu Srbiju ili da za PPM (jezicki) fajl odaberu V07 koji sadrzi Balkanske jezike tako da samo zavisi od tebe da li ces traziti Srpski ili ne!A najnovija verzija je 5.0616.2.0.3 pa nju i trazi,ali tacno zapisi!
Pozdrav ,)

Da se vratimo odgovorima na pitanje iz Subjecta, meni jedino na N70 smeta jaaaaaaako spoooorooooooo ulaženje u galeriju slika, a primećujem da nije baš šampion brzine ni u ostalim funkcijama...

A koja ti je verzija firmware-a i koliko slika imas u memoriji ?

Pa koja god da je n70 je spor telefon. Nedostajao mu je brzi procesor. Vec na 6630 se primeti usporenje, a kamoli na novijim

Ma ajde,preterujete u opisima,nije uopste spora sa najnovijim firmware-om,ako vam jeste spora vi je flesujte,a ionako je nasledila procesor koji je poprilicno nov i koji je dotad bio upotrebljen samo u 6630,6680 i 6681!
Pozdrav ,)

Vise stvari uticu na brzinu rada symbian telefona sa fajlovima , od kojih su neke :
1. verzija firmware-a
2. broj i velicina fajlova u memoriji koja se otvara/pregleda
3. ako je pri tom ta memorija neka xyz spora mem. kartica to jos vise usporava rad
4. zauzetost RAM-a
.
.

onima koji nisu zadovoljni nek se prisete koliko je samo trebalo PI na 233MHz da prelistava fotke od 500-600 kB

Kakav je radio na n70, i uopste reprodukcija muzike... to mi je mnogo bitno posto planiram da uzmem taj tel. ako nadjem dobar polovan.

Kakve veze ima PI na 233 mhz, sa telefonom?To je druga prica.

I moje iskustvo sa ovim telefonom je da je uzasno spor. Osim toga mnogo je i brljao, nije zvonio bez ikakvog razloga itd... Sreca da je to bio telefon moje drugarice. Nije htela da se aka sa servisima pa ga je posle mesec-dva upotrebe zamenila za N73, koji je odlican.

To sto nije zvonio bez ikakvog razloga je naravno glupost,nije zvonio jer je imao bug koji je ispravljen tek u v4... ili u v5... softveru,a do sada je telefon toliko poboljsan da bi ti drugarica bila veeeeeeeeoma zadovoljna,mada posto nije znala za tu"foru"oko update-a,nije za nju Symbian a svakako ne N73,bez uvrede ali... ;)
Pozdrav ,)

Kakav je radio na n70, i uopste reprodukcija muzike... to mi je mnogo bitno posto planiram da uzmem taj tel. ako nadjem dobar polovan.

Radio k'o radio je ok, slicno je realizovan kao na Se telefonima......mp3 player je isto ok, mada su one fency sluske koje stizu uz N70 katastrofa ako mene pitas, koristio sam ih 2-3 puta cisto da vidim na sta lici zvuk .......... i vratio nazad iRivera oko vrata :d , ako mene pitas nije taj telefon za muziku....mislim ako nisi neki audiofil moze da ti posluzi ovako na kratke relacije po gradu kad svrljas da prekratis vreme i sl... ali za neko ozbiljnije slusanje muzike batali...... vidi kojui su tvoji zahtevi pa odluci, poz :)

Samo uzmi dobre sluske pa da vidis kako nije audiofilski uredjaj :) Uzmi hs-23 i pevaj .

Vrh Dno