Šta je novo?

Nokia N1

Naručivanje u Finskoj 300€, sa napomenom da krajnja cena može da bude drugačija.

Update #1: According to Gigaom and an Intel representative we reached out to, the N1 will indeed ship with Google apps, such as the Play Store. This is great news for everyone who started to reconsider getting this tablet just because it may not have gapps.

Foxconn cacka mecku, pa ovo je zapravo zanimljivo. Sad je jasno zasto toliko lici na iPad, zato sto N1 pravi ista fabrika koja pravi iPad. Da li ce se Apple zaliti Foxconn-u zbog ovoga?

Ovde je reč o Nokiji, ne o Microsoftu 😉

Uzgred, šteta što nema SD slot...

O čemu ti pričaš? Microsoft je vlasnik Nokije, gasi se brend. Pogledaj nazive novih lumia telefona

Nije jednog dela nokije u finskoj.

Poslednja izmena:
O čemu ti pričaš? Microsoft je vlasnik Nokije, gasi se brend. Pogledaj nazive novih lumia telefona
nisi baš najbolje informisan. živeće brend kao što živi i apple, samo kao ime, drugi će da prave za njih. prodavaće ime, kao poslednji slepci.... samo još da krenu da kradu open source tehnologije i ideje i naplaćuju ih i biće kompletni.

jel to mi u evropi više nemamo ni jednu jedinu krštenu elektronsku kompaniju? nokia je umrla poslednja?

Poslednja izmena:
Polako sa hejtovanjem, mora od necega da se krene pa makar i ovo bilo. Drzim palceve da zarade neki dinar pa bar malo da stanu na noge.

Ja držim palčeve da propadnu zajedno sa MS-om, Samsungom, Apple-om i Google-om

^^ i sta onda ? Ostane samo ei Nis ? 🙂

ed bi najviše voleo da N1 bude na Symbianu.
Odlična sprava. Da li ima google play servise? Ako nema onda će da pukne.

ed bi najviše voleo da N1 bude na Symbianu.
Odlična sprava. Da li ima google play servise? Ako nema onda će da pukne.
Bas na Symbianu ne bih voleo da bude, jer Nokia nece da ga otvori, zato i treba da propadnu. Ja bih voleo da nema nista, da korisnik moze da izabere sta da instalira. Kako ne shvatate da nas ... u zdrav razum sa ovim ogranicenjima.

Imace Play koliko je do sada poznato.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]SVDypPOL2kw[/YOUTUBE]

dobro ovo radi al što 4:3 majku mu, mada xmarko bi se obradovao taman da je upari sa N8 🙂

Nista posebno dosad ne vidjeh da bi me ubijedilo da ce promijenitii stvari, mislim nadam se, ali tesko.

nikad nisam bio totalni nokia hard core fan, ali sam koristio jednu nokiu, i to mi je dovoljno da se i sada strecnem na nesto sto nosi naziv nokia... i ima android i dobar hardver 🙂

e serija telefona sa androidom se sanja i dalje :|

koga briga je li posebno, za ove pare je odličan tablet pa kako god da se zove 🙂

Krenula prodaja:​ "Nokia sells 20,000 N1 tablets in four minutes, with 500,000 more buyers lining up" . Ne ložim se na benchmark testove tipa AnTuTu, ali evo malo reztata koga zanima(smešno mi što nisu prikazani puni nazivi pojedinih modela) http://www.phonearena.com/news/Noki...s-on-AnTuTu-UPDATE-N1-wins-on-GFX-too_id64510 . Sve u svemu, ne treba mi još jedan tablet u kući, ali ovaj bih rado probao. Najviše me interesuje kakva će biti baterija u praksi.

Poslednja izmena:
za 4 minuta prodali više Android tableta nego WPa za 4 godine 🙂 samo da nastave tako...

mislio sam na WP tablete odnosno nesrećni 2520 🙂

Aha, nisu to losi tableti ne znam sto ne prolaze.

Nazad
Vrh Dno