Šta je novo?

Nokia N-Gage kao mp3 player

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Uskoro bi trebalo da kupim nov mp3 player i mobilni telefon:,,:.Pa sam mislio da to spojim u jedno ,plus da dobijem prenosnu konzolu za igre.Razmisljam o N-Gageu 1 (nije ovaj novi QD).Zamima me kakav je kvalitet zvuka mp3 pesme na N-Gageu tj. dali je losiji od samostalnih mp3 player???Jos me zanima da li je izlaz za slusalice standardan (nije onaj mali)??

Unapred hvala!!

Poslednja izmena:
Kvalitet zvuka je apsolutno ok i nije nista losiji od samostalnih mp3 plejera, ali se neki zale na kvalitet slusalica, tj. handsfreeja koji dolazi uz telefon, sto po pitanju zvuka, sto po pitanju izrade (izdrzljivosti).

Ulaz za sluske je 2.5mm, znaci manji nego standardni (3.5mm).

Ako ti ne treba MMS, ekran u boji, igrice, itd. vec telefon za muziku, radio, poruke i razgovor, preporucujem ti nokiju 5510 🙂
Idi na link pa vidi.

Poslednja izmena:
Uzmi ngage odlican fon imam ga sa 512 mb mmc i radi odlicno za sada 😀 jedino sto baterija traje 2 dana max i sto je tel malo vecih dimenzija

Stari N-Gage je odlican telefon. Kome ne treba kamera i nije mu bitno sto telefon lici na joypad odlican izbor jer za te pare nece naci kompletniji telefon. Preporuka...

evo ja pazarih p800 za ~150e, al skoro da ste me ubijedili da sam se zayebo 😀
Mada, prokleti MS duo i ogranicenje od 128MB 😛

Zna li neko da li N-Gage moze da se koristi kao usb disk,tj da li se u njega mogu ubacivati fajlovi u npr. Commanderu bez instaliranog pc suita?

mislim da to mozes da odradis ako instaliras Epoc File Manager, a ako ne, kupis card reader, i eto zabave 🙂

Može bez problema da se koristi kao USB disk bez instaliranja dodatnog softvera (XP, za 9x trebaju drajveri) ukoliko se poveže sa kompjuterom preko USB kabla. Takođe uz N-Gage bi trebalo da se dobije i jedan adapter preko kojega se mogu povezati obične slušalice od 3.5 mm.

moze i to bez problema, cak postoji soft sa kojim na ngage-u mozes da pakujes fajlove u zip, rar, arj

joriq je napisao(la):
evo ja pazarih p800 za ~150e, al skoro da ste me ubijedili da sam se zayebo 😀
Mada, prokleti MS duo i ogranicenje od 128MB 😛

ako ti se ne svidja,prodaj ga meni za te pare 😛 😀 😀 😀 :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows: :-devil-:

hehehe 😀

neki ne kapiraju ironiju! 😛

apostol7 je napisao(la):
Uskoro bi trebalo da kupim nov mp3 player i mobilni telefon:,,:.Pa sam mislio da to spojim u jedno ,plus da dobijem prenosnu konzolu za igre.Razmisljam o N-Gageu 1 (nije ovaj novi QD).Zamima me kakav je kvalitet zvuka mp3 pesme na N-Gageu tj. dali je losiji od samostalnih mp3 player???Jos me zanima da li je izlaz za slusalice standardan (nije onaj mali)??

Unapred hvala!!

jedan od glavnih razloga zasto sam bio uzeo ngage 1 je upravo mp3 player(koristim 512 mb mmc). hardware-ski je , zvuk je apsolutno zadovoljavajuci (rekao bih iznad nekog proseka) u odnosu na druge mp3 player-e. imas i symbian znaci instaliras sve zivo , za te novce izvanredan telefon. ima i radio ako ti to nesto znaci a vazno je da znas da ovaj novi ngage qd nema ugradjen mp3 player (za radio ne znam) , mozes da instaliras neki soft player ali opet ne znam da li je reprodukcija stereo i koliko trosi procesor tj. bateriju...

poz

Nazad
Vrh Dno