Samo da kažem, drago mi je što se ovde toliko loše pričalo o bateriji.
Spremio sam se na najcrnje, pa sam sada prilično pozitivno iznenađen 🙂.
Meni baterija drži odlično. Drndam telefon mnogo više nego što sam to ikad radio.
U toku noći se napuni, ujutru pročitam novine, iščačkam po koju aplikaciju, probrljam po prodavnici i slično. To traje jedno sat vremena. U toku dana sigurno bar još toliko surfujem.
Pored toga, žena mi arči telefon maksimalno 🙂. Njoj je njena XU mala, pa joj odgovara ovaj ekran za surf, pa kad ja zauzmem komp ona prelistava neke forume i to traje u toku celog dana traje sigurno 2-3 sata.
Sinoć recimo sam imao razgovor viberom sat vremena. Pored toga u toku dana jedno desetak poziva.
Dopisivanje preko Vibera sa kumovima i ortakom, što je par puta po desetak minuta u toku dana.
Nisam puno škljocao aparatom, možda desetak fotki.
Uveče surfovao pred spavanje oko pola sata, što se na kraju svelo uglavnom na YT.
Tapatalk sam koristio i odgovarao na neke PP poruke.
Wi fi i GPS uključeni non stop. Ekran nisam stavljao na full brightness jer mi previše šljašti, pa mi stoji na Automatic što mi je odlično.
Sinnhronizuju mi se dva maila, uključeni su FB, skype i Viber.
I pored svega ovoga, baterija padne na oko 10% i sinoc i preksinoc oko ponoći, i čini mi se da bi mogao da surfujem sigurno još pola sata.
Za mene ovo koriscenje je i previše. Ja inače ne koristim toliko telefon, ali sada mi je zanimljivo da surfujem uz pomoc njega za razliku od prethodnih telefona.