Necu da mracim nista ali da bidemo realni lumia 930 vise promasaj bego pogodak barem za mene koji sam hteo da je koristim! Za sada 5s i ipad air i naravno bar za sada apple!!!
Najskuplja varijanta, ali sve radi kako Bog zapoveda, onako kako očekuješ od uređaja.
Ma sta ti je u keshu na kupindo iP5s samo 50 eura skuplji, 650e i nosis kuci!!!! Apple 4 life!!!!
U to prosto ne mogu da verujem da nema notification led, to je neverovatno i po meni je to mana da bi me odvratilo od kupovine ovog telefona, ovo za kameru svi znamo da znas sta je 808 i bas sam vrh fotki, tako da jeste subjektivna procena, a vecinu ne zahtevnih korisnika kamera bi zadovoljila kao i ona na s5, na g3 ili na z2mane po meni:
1. kamera (subjektivna procena, ne mora biti mana)
2. notification led. izgleda da ga nema?
3. opera. izgleda da je nema?
e sad ozbiljno, ovo je jako veliki problem. nisam ni mogao da zamislim da flagship telefon nema tako banalnu stvar kao što je notification led, to se podrazumeva da se ima. a još nema ni opciju da ekran radi dok je telefon u stand by. ja na N808 kad imam propušten poziv ili poruku piše mi i na ekranu, i svetli mi lampica. jel postoji neka aplikacija koja će da bar pali srednji taster ovaj da svetli, ili nešto, *** ovo je beda.
Ne vuce mi se tablet svuda sa sobom. Mrzim da vucem rtorbe i torbice. Ali ukusi su tazliciti 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari