Mesas babe i zabeBoxer mu u ovom slucaju dodje vise kao snap na kom su zakinuli..
![]()
Cemu ta reakcija?Mislim da je ispravnije poredjenje procesora sa SUS motorom, zato sto u oba slucaja oni pokrecu pomenute ili sto sam rekao da je zakinut s procesorom?
Ja sam hteo reci da je Glance mnogo bitan, ne mora odma da znaci da sam napravio bas idealno poredjenje, znam u startu da sam preteraone shvataj bas sve bukvalno
ali ima Glance kaze lik iznad tako da sam ga verovatno pomesao sa 730/35 koji nema, izvinjam se. (btw redna je zakon npr EVO X 2.0 turbo 300ks osnovna varijanta) rally master
mali of izvinjavam se.
Pa i 925 super lezi u ruci i ima glance![]()
Ja sam izdrzao 2-3 dana sa 925 bas zbog toga sto nikao (MENI) ne lezi u ruci. Druga stvar sto prstom moras da zamazes kameru SVAKI put kad uzmes telefon u ruke. Govorimo o 925 modelu.
Mislio sam da kada zovem nekog i kada taj neko "podigne slušalicu" tj kada se javi, moj telefon zavibrira.@DJmihailo
Ako mislis na neku dodatnu vibraciju kada se javis na telefon to nema, a ovako vibrira kao i svaki WP telefon xD
@dejan87dex
Koliko kapiram on govori o poziciji kamere, tj da mu ne odgovara. Dosta zavisi i od toga kako je ko navikao da drzi telefon, meni npr pozicija kamere nije smetala, ali mi mnogo vise smeta 15:9 odnos ekrana koji je na 925.
Mislio sam da kada zovem nekog i kada taj neko "podigne slušalicu" tj kada se javi, moj telefon zavibrira.
Tako je kod HTC windows telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari