Šta je novo?

Nokia Lumia 730 and 735

Ako može neko da pomogne, ili sam toliko glup ili numem, kad mi neko pošalje sliku u poruci piše mi Get media content now. Kada kliknem na to ništa mi se ne dešava ne kapiram zašto, upaljen mi je wifi ne znam kako drugacije da skinem da vidim sliku? Ako neko zna...

Sliku mozes skinuti samo ako ti je ispravno podesen mms nalog i to iskljucivo preko 2G/3G/4G mreze. Ne moze preko wifi...

Ocigledno ne može preko wifi nego moram da uključim mrežni net, ko nema u vuglu ima u guglu, sve rešeno :D

Poslednja izmena:
Čisto da ponovim pitanje u vezi sa zvukom da li se nekom desilo da kada mu zvoni telefon se dešava nakakvo probijanje zvuka tj da se nekako deformiše zvuk?

Nisam imao tih problema.
Imam problem drugacije prirode. Imam utisak da su prepojacani basovi u slusalici kada slusam sagovornika. Isto i kada zvoni...

Desavalo se meni sa zvukom ali to mi se i desavalo i sa htc 8s, zavisi na kojoj podlozi stoji telefon ako stoji na stolu okrenut zvucnik na dole onda hoce nekada da se desi. Nista strasno.

zahvaljujem na odgovorima
@ Neogeo mislim da je to tako kod Nokia i meni se čini ali sam proverio na ćerkinom 630 je sličan zvuk u slušalici tako da je to čini mi se OK.

Cemu cimanje iz Kine, ima na KP za 1200.
Ja sam bas uzeo Nilkin Frosted odmah cim sam uzeo moju Lumiu 735.

U principu se za ove sitnice ne isplati naručivanje, jer na cenu onoga što naručiš treba realno da uračunaš našu poštarinu, koja je otprilike 50% cene samog proizvoda. Jedino ukoliko naručuješ nešto čega kod nas nema..

Nema poštarine nikakve, ja naručivao 4 maskice, ništa dodatno platio nisam.

Zasto cimanje?

Duplo mi je jeftinije kako god okrenes. Jedino sto sam cekao...

Ne razumem ustedu od 5 evra kad si za tih 17 dana mogao opasno da s****s telefon od 150-200 evra ukoliko je bio bez zastite.
Jedino da ga nisi ni vadio iz kutije...

Odoste vi mnogo u off.
Neka svako kupuje gde mu odgovara.Ja da imam tezgu na KP, nagovarao bih ovde sve da pazare preko tog sajta i da se ne cimaju za 5€. :-devil-:

Pazario sluške Piston 3 (bubice) preko nekog kineskog sajta tamo je cena prihvatljivija nego što kod nas možeš da nađeš tako da ta dilema da li ili ne poručiti preko nekog sajta je ipak u korist toga da je bolje poručiti i sačekati par dana. Kako kaže Demius nek svako kupuje gde mu odogovara, a s druge strane zadovoljstvo je veće kada nešto čekaš :D da stigne.

Poslednja izmena:
Ne razumem ustedu od 5 evra kad si za tih 17 dana mogao opasno da s****s telefon od 150-200 evra ukoliko je bio bez zastite.
Jedino da ga nisi ni vadio iz kutije...

Pa ne radim ja u rudniku :d
Moj posao je kancelarijske prirode (8-9h za kompom) i kada nemam zaštitu onda fon nosim u satenskoj vrećici ;)
Poštarine nema nikakve to je kompletna cena od 630din ;).
Na KP je 1200 + poštarina=1500!!!

Isplati se Kina. Zar ne?

Naravno da se isplati, + veći je izbor, ja nemam dilemu gde naručiti.

Evo fotki kako čuči Nillkin:
IMG_2439.JPGIMG_2441.JPGIMG_2440.JPGIMG_2442.JPG

@neogeo
Izrezbarena povrsina pozadi izgleda bas super, a verovatno se i ne kliza...Jedino sto ubada oci jesu povece rupe za volume i power tastere...

Čini ti se (što se rupa tiče).
Nilkin tako dobro prianja za Lumiu da nigde ne zalazi ni trunka prljavštine a leđa su ekstra. Nema proklizavanja.
Ma rade ga ljudi je....i ;)

Ja ženi uzeo beli nilkin za belu 730 izgleda ekstra jedino što se po ivicama bela zaštita obojila od pudera i ne može da se skine kao da je plastika upila boju. Ja imam crnu za l1520 i ekstra je, jedino su one folije za ekran što sam dobio uz futrole qrton isto nillkin ne pokriva ceo ekran tako da ih nisam ni stavljao.

meni se juce telefon restartovo sam od sebe kad sam hteo da udjem u kameru

Odoste vi mnogo u off.
Neka svako kupuje gde mu odgovara.Ja da imam tezgu na KP, nagovarao bih ovde sve da pazare preko tog sajta i da se ne cimaju za 5€. :-devil-:

Sreca pa si ti tu da provalis ko ima tezgu na KP i da odvratis zalutale duse...
Ili ceo forum treba da ti bude zahvalan sto ne valjas Nilkin maske na KP?

Pa ne radim ja u rudniku :d
Moj posao je kancelarijske prirode (8-9h za kompom) i kada nemam zaštitu onda fon nosim u satenskoj vrećici ;)
Poštarine nema nikakve to je kompletna cena od 630din ;).
Na KP je 1200 + poštarina=1500!!!

Isplati se Kina. Zar ne?

Ja i dalje ne vidim kako se isplati, ekran vrlo lako moze da se izgrebe za 17 dana i ne moras da radis u rudniku zbog toga.
Ali ako se tebi siplati ko sam ja da ti kazem drugacije? :d

i kada imas zastitu, telefon moze da se sj**e ;)
Ne s***?!
Ako valjak predje preko njega dok ima masku, mislis da ce da ga s****?

Ja ženi uzeo beli nilkin za belu 730 izgleda ekstra jedino što se po ivicama bela zaštita obojila od pudera i ne može da se skine kao da je plastika upila boju.

Na ovo bih po defaultu trebao da se smejem ali skroz razumem situaciju... :(

Poslednja izmena:
Ja ženi uzeo beli nilkin za belu 730 izgleda ekstra jedino što se po ivicama bela zaštita obojila od pudera i ne može da se skine kao da je plastika upila boju. Ja imam crnu za l1520 i ekstra je, jedino su one folije za ekran što sam dobio uz futrole qrton isto nillkin ne pokriva ceo ekran tako da ih nisam ni stavljao.
Neka proba sa razređivačem da skine tu prljavštinu.Ali pošto je maska bela, aceton provereno skida svaku prljavštinu kao od šale.Mada ne savetujem da se zezate sa acetonom i plastikom...

Ljudi, ne znam da li se vama to desavalo do sada, mozda je neko i pisao ja se izvinjavam ako jeste. Non stop me izbacuje iz aplikacija kada ih pokrecem, lupam...DropBox palim po 6 puta...7 put mi upali aplikaciju...i tako brdo drugih aplikacija. Kada ga restartujem, malo bude bolje stanje. Nego postalo je mnogo ucestalo i ne znam sta da radim...razmisljam se da ga menjam. Prebacivao sam neke app na sd card jel nemam mesta u mem telefona, ali kontam da nije zbog toga.

Desi se i meni kod fb ali i kod youtube.

Ljudi, ne znam da li se vama to desavalo do sada, mozda je neko i pisao ja se izvinjavam ako jeste. Non stop me izbacuje iz aplikacija kada ih pokrecem, lupam...DropBox palim po 6 puta...7 put mi upali aplikaciju...i tako brdo drugih aplikacija. Kada ga restartujem, malo bude bolje stanje. Nego postalo je mnogo ucestalo i ne znam sta da radim...razmisljam se da ga menjam. Prebacivao sam neke app na sd card jel nemam mesta u mem telefona, ali kontam da nije zbog toga.

Odradi hard reset, dešavalo se tako i meni.

Ako ti je puna interna memorija to takodje moze da izaziva pucanje aplikacija.

Bas sam testirao pre neki dan ,napunio internu i skoro sve aplikacije su pucale ,recimo kad mi je pukla weather to go pojavilo mi se ono da posaljem gresku vlasniku aplikacije,ja kliknuo na yes i u mailu koji je poslat pise sledece :

App Unhandled

4.1.6.0 Paid en-US

NOKIA RM-846_eu_hungary_398

8.10.14219.0

System.IO.IsolatedStorage.IsolatedStorageException

Not enough free space in the underlying isolated store to store the settings.

at Common.Settings.SaveSettings(Boolean markWeatherDirty, Boolean flush)

at Common.Settings.set_ToastMap(Boolean value)

at WeatherToGo.SelectLocationPage.c__DisplayClass8.b__7()

Report Completed
Drugim recima aplikacije ne mogu da rade ukoliko nema slobodnog prostora na memoriji telefona ili sd kartice u zavisnosti gde je app instalirana.

Poslednja izmena:
Bravo SOUTH, baš sam hteo isto da napišem.Btw.kada meni telefon počne da zaglupljuje, ja mu udarim hard reset i ne mozgam o tome mnogo...:smash:

***... Pa vi kao da ste na androidu, ja nisam nikad radio hard reset ili flash, osim kad vraćam na 8.1 sa gdr2 ili w10fm...

Nisam ni ja radio do sad ,cak ni posle 8.1 apdejta ,mada bi mogao malo da ga osvezim :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno