Šta je novo?

Nokia Lumia 520

A docekase li vlasnici LG G2 epski "fix" za kameru?
I u koliko fps ono snima video 15-20?? Hardver jaci od mog PC-a...

Evo opet: Otvorio IE -> www.telenor.rs -> Desire 200, win taster, otvorio ttalk, otisao na ovu temu, video da me dj proziva, win taster, kliknuo na IE tile, dakle ne pozivanje preko back strelice i vratio me na stranicu Desire 200 gde sam i bio.
Dakle ili lazu ili je ovo mozda ispravljeno sa GDR3, nemam sad kako to da isprobam ali se definitivno ne ponasa onako kako oni u ovom tekstu tvrde.
E sad, pomislio bih da je problem konkretno do B92 aplikacije jer nije apdejtovana od oktobra 2012 ali se ista stvar desava i sa WPCentral aplikacijom koja je zadnji apdejt imala pre 2-3 dana. Cudno.
EDIT: Sad sam opet procitao, prevideo sam jednu sitnicu. Uradim sve ovo, udjem preko tile-a u IE medjutim ako kazem back, ne vraca me na prethodnu stranicu vec izadje iz IE. Realno glupost koju nisam primetio za godinu dana ali cinjenica glupost je.
Ama članak je pisan za GDR2 i to ne važi za GDR3.Vidim i ja kako su ovi na B92 sajtu ažurni kada nijedan patch da puste za svoju aplikaciju skoro 2 godine.
IE mi je podešen da svaki novi link otvara u novom tabu, (kada ga koristim).A to nije baš često.

Naravno zna se sa čime ćeš da snimaš, nećeš sigurno uzeti WP da ti bude FC kamere :p

Inace WP nema screen recording neki? Pitam ozbiljno :)

Naravno da nema :D

P.S. Kucam sa androida odvratan je ovaj TTalk. Mislim ruzan je, ne mislim na funkcionalnost, jel ima neki skin da izgleda kao na wp :d

Kontao sam nije to neka sad sci fi funkcija... Dobra je za odredjene ljude da pokazu nesto...

Vidi se da kucas sa androida. Mnogo ti lepsi rukopis :p

Ajd malo svako u svoje ucionice, gotov veliki odmor..

Eno ti tamo sam sliku zgrade okačio, slikano sa camera beta u nedelju valjda ili u subotu, kroz prozor je čak slikano i nema magle one...

Pa da klasika, od padobranaca se izgubio tvoj post.. Delivery report ima samo tako, preko sms-a ***a. Sto se tice YT-a, ako ti nije zao 100 dindzi ili 150 koliko vec, uzmi myTube aplikaciju, premotavanje je zamisljeno najbolje moguce za touchscreen, prevlacis prstom bilo gde po ekranu i premotava ti klip.. Mozda i ne mora da se placa, ne znam koji su limiti za trial verziju, al vredi svaki dinar..

@ darko

Da, odjednom je i negova 925 pocela da pravi dosta bolje fotke, nisu vise onakve..

Pa da klasika, od padobranaca se izgubio tvoj post.. Delivery report ima samo tako, preko sms-a ***a. Sto se tice YT-a, ako ti nije zao 100 dindzi ili 150 koliko vec, uzmi myTube aplikaciju, premotavanje je zamisljeno najbolje moguce za touchscreen, prevlacis prstom bilo gde po ekranu i premotava ti klip.. Mozda i ne mora da se placa, ne znam koji su limiti za trial verziju, al vredi svaki dinar..

@ darko

Da, odjednom je i negova 925 pocela da pravi dosta bolje fotke, nisu vise onakve..

hvala puno na savetu probacu tu mytube

Imas I youtube HD ,mozes da motas video kako hoces,a I besplatna je .

Imam i ja taj "myTube" dosta dugo i nije mi "istekla" licenca.Možda jednom i jeste, ali sam je samo preistalirao...

Nema preterane razlike između plaćene i neplaćene verzije, osim ako se ne koristi baš neumereno.
Obe su bez reklama, ali kod obične verzije ne može da se gleda više od jednog sata materijala u periodu od tri vezana sata.

Probao sam mytube i odlicna je, nisam jos kupio ali vredi 100 din

Probao sam da instaliram igru koja zauzima oko 700MB, imam slobodno oko 2GB i kaze mi da nemam dovoljno memorije. :/ Citao sam negde da postoji nacin da se preko kompjutera instalira ta igra ali ne razumem se bas, jel bi neko mogao da mi pojasni to malo? Hvala unapred! :)

Poslednja izmena:
Skini aplikaciju preko pc ,i ubaci je u memorijsku karticu ,pa je odatle instaliraj.

Ja držim telefon na našem regionu. Mnogo je lepše plaćati aplikacije u dinarima i čitati komentare u lokalu. :) Dobro, ovo za komentare možda i ne. :( Takođe, ne koristim previše aplikacija koje nisu podržane kod nas. Zapravo, samo Nokia Mix Radio imam od takvih, a pre toga sam se poštapao za Nokia cameru uz dodatnu pomoć onog proksija. A većina tih aplikacija i ne radi kod nas kako treba, pa verovatno ima i poente zašto nisu okačene.

A slažem se da postoje evenutalni problemi, kao ovaj za skidanje preko kompa, kao i "Find my phone". Spreman sam da ih ne koristim, jer mi i ne trebaju previše, ali mislim da je ovo velika Microsoftova glupost. Ako su ugurali Store u Srbiji znatno pre Androida i iOS-a, ne verujem da su naleteli na pravne probleme oko ovih funkcija, već je verovatno u pitanju totalni nemar za tržišta van US ili bar van zapadnog sveta.
Voice komandama nisam zadovoljan, a možda Cortana bude razlog koji će prevagnuti da se prebacim na US, ako samo tamo bude radila.

Izvinite, nemam vremena da citam celu temu, pise u "extras & info" da je RM-914_eu_hungary_422, telefon je sa VIP mreze, sim free. Da li bih mogao da preko NSU flesnem firmware za neku drugu zemlju? Bas me nervira ovo restartovanje (jednom u dva dana), a ne bih da nosim na servis?

Poslednja izmena:
I meni je taj.. daj listu i background tasks koje imas..

Evo

Prilozi

• wp_ss_20140212_0001.png
    wp_ss_20140212_0001.png
    43 KB · Pregleda: 105
  • wp_ss_20140212_0002.png
    wp_ss_20140212_0002.png
    40.9 KB · Pregleda: 97
  • wp_ss_20140212_0003.png
    wp_ss_20140212_0003.png
    51.4 KB · Pregleda: 92
  • wp_ss_20140212_0005.png
    wp_ss_20140212_0005.png
    43.9 KB · Pregleda: 93
  • wp_ss_20140212_0004.png
    wp_ss_20140212_0004.png
    54.5 KB · Pregleda: 92
I jos

Prilozi

• wp_ss_20140212_0006.png
    wp_ss_20140212_0006.png
    51.9 KB · Pregleda: 84
  • wp_ss_20140212_0007.png
    wp_ss_20140212_0007.png
    46 KB · Pregleda: 80
  • wp_ss_20140212_0008.png
    wp_ss_20140212_0008.png
    54 KB · Pregleda: 90
  • wp_ss_20140212_0009.png
    wp_ss_20140212_0009.png
    41.9 KB · Pregleda: 78
Ne znam zasto ali sumnjam na taj IMDB, jednom kad sam imao drain instalirao sam IMDB dan pre toga, ali i jos nesto pored njega pa nisam u potpunosti bio siguran.. mozda da probas da ga izbrises na par dana.

Eno najavili Battery sense integrisan u 8.1 :D
Biće detaljan prikaz koliko je koja aplikacija počupala od baterije. :)

Namerno pišem u ovoj temi, a ne u generalnoj. :D

Pozdrav dobri ljudi, skoro sam uzeo l520 jer me malo smorio android, a čitao sam da ljudi hvale wp pa rekoh da probam... Posle par dana sam mislio da sam se zeznuo jer se telefon resetovao bar jednom dnevno...
Ovde sam pročitao da battery app može da pravi problem, ali kada sam je obrisao telefon je i dalje nastavio da se resetuje...
Onda sam malo stisnuo kontakte na samoj bateriji i evo već treći dan nemam taj problem :)
Možda nekome pomogne... A možete i stari način servisiranja nokie, parče papira između baterije i poklopca :)
Kada sam rešio problem resetovanja telefon me oduševio jer sve na njemu radi kada ti treba i nema force close!

Opisi malo detaljnije kako si stisnuo kontakte, molim te.

Kontakti su kao stipaljkice, iglom ih pomeris ka unutra (jedan ka drugom), ali nežno i malo ih pomeri da ih ne odvališ, i tako za sva tri na bateriji.
1392235677162.jpg

Poslednja izmena:
Totalno sam zaboravio da do toga moze da bude.. da, i ja sam isto ucvrstio bateriju sa papiricem, na suprotnoj strani, ne gde su kontakti..

Nazad
Vrh Dno