Ama članak je pisan za GDR2 i to ne važi za GDR3.Vidim i ja kako su ovi na B92 sajtu ažurni kada nijedan patch da puste za svoju aplikaciju skoro 2 godine.Evo opet: Otvorio IE -> www.telenor.rs -> Desire 200, win taster, otvorio ttalk, otisao na ovu temu, video da me dj proziva, win taster, kliknuo na IE tile, dakle ne pozivanje preko back strelice i vratio me na stranicu Desire 200 gde sam i bio.
Dakle ili lazu ili je ovo mozda ispravljeno sa GDR3, nemam sad kako to da isprobam ali se definitivno ne ponasa onako kako oni u ovom tekstu tvrde.
E sad, pomislio bih da je problem konkretno do B92 aplikacije jer nije apdejtovana od oktobra 2012 ali se ista stvar desava i sa WPCentral aplikacijom koja je zadnji apdejt imala pre 2-3 dana. Cudno.
EDIT: Sad sam opet procitao, prevideo sam jednu sitnicu. Uradim sve ovo, udjem preko tile-a u IE medjutim ako kazem back, ne vraca me na prethodnu stranicu vec izadje iz IE. Realno glupost koju nisam primetio za godinu dana ali cinjenica glupost je.
Naravno zna se sa čime ćeš da snimaš, nećeš sigurno uzeti WP da ti bude FC kamere
Inace WP nema screen recording neki? Pitam ozbiljno![]()
Pa da klasika, od padobranaca se izgubio tvoj post.. Delivery report ima samo tako, preko sms-a ***a. Sto se tice YT-a, ako ti nije zao 100 dindzi ili 150 koliko vec, uzmi myTube aplikaciju, premotavanje je zamisljeno najbolje moguce za touchscreen, prevlacis prstom bilo gde po ekranu i premotava ti klip.. Mozda i ne mora da se placa, ne znam koji su limiti za trial verziju, al vredi svaki dinar..
@ darko
Da, odjednom je i negova 925 pocela da pravi dosta bolje fotke, nisu vise onakve..
Skini aplikaciju preko pc ,i ubaci je u memorijsku karticu ,pa je odatle instaliraj.
Gde da je skinem preko PC-a? Kad probam preko Store-a pise mi da to nije moguce uraditi u mom regionu... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari