Šta je novo?

Nokia E90 pitanje za poznavaoce

storm_track

Cenjen
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poena
169
E ovako imam Nokiu E90 nakon ubacivanja najnovijeg softwera , prestao je da mi radi blutut, a WiFi radi , ali ne hvata mrezu.Zna li mozda neko kako da resim ovaj problem a da se ne dovodi u pitanje menjenje ploce da li bi pomoglo kompletno brisanje preko serial box-a.Hitno mi treba savet :guitar: :wall:

Flesuj FW opet i uradi HW reset.

pokusao sam isti problem , blutut nece , WiFi kao skenira a nista ne nalazi , nije nikad padao pa da se nesto slomilo unutra , izgleda da je hardverski kvar ima da me papreno kosta 😀

Je*i ga, naucio si na tezi nacin...

... kao i vecina nas, da Nokijin update softvera preko interneta nije ni za k...c. To je neko poluflesovanje, koje se obavezno zavrsi iskljucivanjem ponekih funkcija. Ja sam kod sebe posle update-a softvera poceo da gubim datum (menja datum, ako je telefon ugasen, pa ga alarm ujutro ukljucuje).

Promena softvera treba da se odradi u servisu - i to zvanicnom, jer onda imas garanciju da ako je nesto zeznuto - moraju da poprave. Jedino da se javis zvanicnom servisu da ti stave proverenu verziju softvera (najbolje onu verziju koju si imao i koja je radila besprekorno. Cini mi se da je bilo oko 20 evra da to odrade tamo.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno