Šta je novo?

Nokia E90 ili Qtek 9600 koji kupiti?

caki

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2007
Poena
305
Kupio bih neki od ovih dva telefona, dali ima neko iskustva i mishljenje za ova dva telefona.

Propustio sam detalj da koristi Mac, uvažavam...

Imam puni respekt za tvoje poznavanje stvari, a posebno za dubok džep :p
No, čak ni dubok džep ne leči površnost - prava je šteta da si posedovao i koristio Qtek, a da i ne znaš za nezavisne romove. Probu da i ne pominjem.

I još jedna (ne i jedina) greška: nikad nisam kupio, niti koristio, ni jedan Qtek uređaj.

sve su to spravice koje donose novac; qtek to ne radi kako treba ni u jednom segmentu.

povrsnost je u svakom slucaju tu zbog toga sto je windows, generalno, stvar proslosti - odavno ne pomeraju granice (ako su ti ikada i radili?!?); zato ostale stvari imaju prioritet kod mene - necu da budem u proslosti (blago receno).

u svakom slucaju mogao bi neki link ka tim nezavisnim ROMovima, cisto infromativno da vidim.

http://www.xda-developers.com/
Forum, Wiki... i tako dalje.

I, da: qtek brend je stvar prošlosti. HTC-ovi PPC proizvodi nisu, ne zbog HTC-ovog truda, nego, upravo zbog armije korisnika, koji doprinose razvoju nezavisnih ROM-ova.
Trenutno, samo za TyTN, postoji minimum 10 različitih ROM-ova, nezavisno razvijanih. I svaki sa novom verzijom na po nekih mesec ipo dana...
WM nije savršena platforma, ali krajnje fleksibilna. I, slažem se, nikako nije za korisnike koji žele da im uređaj radi out of the box.

Da li je povrsnost jako duboka

sve su to spravice koje donose novac; qtek to ne radi kako treba ni u jednom segmentu.

povrsnost je u svakom slucaju tu zbog toga sto je windows, generalno, stvar proslosti - odavno ne pomeraju granice (ako su ti ikada i radili?!?); zato ostale stvari imaju prioritet kod mene - necu da budem u proslosti (blago receno).

u svakom slucaju mogao bi neki link ka tim nezavisnim ROMovima, cisto infromativno da vidim.

Meni Qtek bas svakodnevno donosi novac. I zadovoljan sam kako on to radi, mada ga nisam mnogo segmentisao. Ja se Qtekom prikacim na internet i gledam cifre na mom tekucem racunu. Svaki dan su sve vece - bas sam zadovoljan kako donosi novac!

Povrsnost mi inace ne smeta, osim ako nije jako duboka. Sto se windowsa tice, svaki dan gledam kroz nekoliko windowsa da vidim sta ima napolju i cini mi se da to nikako nije stvar proslosti. Ljudi ce uvek hteti da vide sta ima napolju. A i oni WIndowsi sto ih Gates prodaje po celom svetu - ako je to stvar proslosti, onda je Gates majstor za istoriju.

Povrsnost je u svakom slucaju tu....

Uzivaj :wave:

Nazad
Vrh Dno