Šta je novo?

Nokia e72 otključavanje

frenky

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
619
Nas nekoliko treba da otkljuca E72 telefon, jer bismo ga koristili sa drugim mrezama i u inostranstvu.

Pregledao sam forum sa temama za otkljucavanje, ali izgleda ne postoji nacin da to sam izvedem u ovom momentu.

Jel moze neko da me uputi preko pp kako mogu to da zavrsim, putem usluge preko interneta ili servisa za telefone?

Hvala.

Da, tako su mi rekli. S tim da jedni kazu moze za 5 dana, drugi za 2 dana, a treci preko IC sim kartice.

Da nije neko uspesno otkljucao ovakav telefon? Zanima me konkretno gde da odnesemo telefone.

Čekanje na otključavanje zavisi od zauzetosti servera. Mora da se čeka i to je tako . Batali te IC sim i slične sim.

Samo da napisem kako je proslo otkljucavanje telefona.
U servisu su rekli da mogu da urade za sutradan. Ipak, otkljucavanje je trajalo 8 dana za jedan od telefona, a ostali nisu otkljucani ni nakon 10 dana. Kazu jos za nedelju dana ce biti napravljeni kodovi. To je ukupno 20 dana...

Eto, ko se upusti, da zna da je lutrija.

Koji je servis u pitanju (ako je u BGu :))?

Uglavnom nisu servisi krivi, ne zavisi od njih. Oni kazu okvirno 2-5 dana, ali to ume da se oduzi jer se tu ceka u red, pa kad stignes. :)

S obzirom da unlock ide preko koda, ti telefon regularno koristiš i čekaš da te obaveste?
Da ne ispadne *****ska fora da telefone drže kod sebe i čekaju kodove za unlock preko kabla.

Ovi momci nisu to bas sjajno izveli. Telefone su uzeli, rekli da ce biti gotovi sutradan, i nisu se javljali 4-5 dana. Nakon toga sam ih pozvao, ali opet nisu rekli da odemo po telefone i da se samo ceka da se generisu kodovi za unlock. Nakon 8 dana smo ih uzeli, i sada se ceka na te kodove.

Mislim da nema potrebe da ih ovde reklamiram, makar to bilo i negativno. Ako neko bude otkljucavao telefon na ovaj nacin neka mi napise pp, pa cu mu reci na sta treba da obrati paznju.

A kakva je fora sa tim otključavanjem? Šta se to čeka toliko?

Nazad
Vrh Dno