S' obzirom da sam telefon uzeo preko Telenora ( preko firme ) i koristim pushing mail, da li će se nešto promeniti ako update-ujem firmware ?
Verujem da će sve raditi kako treba, ali bolje da pitam.
Ne bih da zapadnem u situaciju da se pravim pametan, uradim update, i prc... provalim da mi ne radi mobile mail ( pusing mail connector za Telenor ), ili Advance Call Manager ili nešto treće, pa da trčim u Telenor kako bi mi "popravljali" telefon.
Sa druge strane, uradio bih update što pre jer telefon ima česte bug-ove, 1 dnevno zabaguje pa se sam resetuje itd.
Hvala unapred.
Ako imaš QWERTZ raspored sa srpskim slovima
Da li je neko izvrsio update na novi firmware 400.21.013. Kakva su iskustva? Da li cu imati problem sa tastaturom posto mi je tel. kupljen preko telekoma sa QWERTZ tastaturom. Hvala unapred . kako da znam koji mi je product code
Product code pise na stikeru ispod baterije. Ali tebe to ne bi trebalo da interesuje posto MTS-ovi telefoni nisu zakljucani na mrezu i ti mozes da ga apdejtujes sasvim normalno preko NSU-a, samim tim neces imati nikakvih problema sa tastaturom
sta ti znaci NSS ?
da li neko zna da li aplikacijua ovi kontakti moze da se skloni sa mob. jer mislim da ce mnogo rze ulaziti u kontakte
Da li cu ako uradim update izgubiti programe koje sam instalirao ? da li misls da treba da se uradi update? Da li kada brisem programe iz telefona dovoljno da samo uradim del. ili moram nwkako da ih deinstaliram.
Svaka aplikacija koja nije sistemska moze da se ukloni. OVI Contacts nije sistemska a za IM su mnogo bolji programi Nimbuzz, Fring, Skype ili tako nesto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari