Šta je novo?

Nokia e71 nece da se ukljuci?!

sunshhine

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2008
Poena
301
Pozz ljudi, malopre mi je drugar doneo nokiu e71, koji nece da se ukljuci? Stavio sam ga 2 sata na punjac, pa sam izvadio bateriju 5 minuta, vratio i pokusao da ukljucim ali nista? Da li to ima ikakve veze sa cinjenicom da mu je ispao :d Kad mu je ispao na zemlju on ga je samo vratio u dzep nije gledao da li se ugasio i kasnije kad ga je uzeo on je bio iskljucen :trust: I sad ne znamo sta da radimo, da ga nosi u servis ili moze nesto da se pokusa? Hvala 🙂

Evo slika stete nastale padom: (ako je uopste moglo nesto da se desi telefonu zbog toga)

http://oi55.tinypic.com/e62cev.jpg
http://oi54.tinypic.com/2uzdr3t.jpg

Pa najverovatnije da je zbog pada...
Mislim, koje su sanse da je nesto drugo u pitanju, a da nece da se upali bas posle pada...

Pa i ja sam mislio da je zbog toga, ali ispadao je verovatno milion puta pa mu nista nije bilo pa sam zato mislio nesto... Najverovatnije ce pravac servis da vidi moze li nesto da se uradi.

Verovatno kada protrese cuje se da su svi delovi na okupu. 😀

A sad ozbiljno... Moze da bude puno toga. Najbolje odnesi u servis, pa neka oni tamo vide sta mu je. Ovako ne mozes ni da naslutis sta mu je na osnovu toga sto si rekao.

Pa probaj prvo sa drugom baterijom,ako nije to onda je verovatno neki drasticniji deo crkao pa ti ni ne vredi da ga popravljas.

Koristim E71 vec 2 godine i nikakvih problema nisam imao, sve dok nisam updatovao poslednju verziju sistema. Updatovao sam ga preko PC Suit-a i odjednom je poceo da brljavi. Boje se mesaju po ekranu kada ga upalim, a neki put je samo crna slika. On se upali, i cuje se pozdravni ton i sve, ali nemam preglednu sliku. Probao sam da reinstaliram sistem, mada se nista nije promenilo.Probao sam i one kodove za vracanje fabrickih podesavanja *#7370# i *#7780#, medjutim nista i dalje... Ako neko zna kako da ga vratim u prvobitno stanje bio bih mu veoma zahvalan. Poz, hvala unapred.

Poslednja izmena:
Preko Ovi suite ima opcija da se vrati na prethodnu verziju software-a.

A koja je ta opcija? Isao sam onde gde se updatuje i Ovi i telefon, i stoji sve da je updatovano...

Moja greska, sry, video sam da ima nesto ali nije rollback nego reinstall. Probaj mozda odradi kako treba preko Ovi.
Izvini jos jednom, samo sam hteo da pomognem.

edit:
vidim da je nemoguce da se vrati prethodni firm, samo mi reci da li je originalni product code ili si menjao. Ovo mi je kao jedna solucija da probas da resis problem, da promenis product code da uradis update i da vidis sta se desava.
Sve to pod pretpostavkom da telefon nije u garanciji, u suprotnom mozes da je ostvaris.

Poslednja izmena:
Ok, snacicu se valjda nekako... Hvala vam u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno