Moj glas za E65.Imao sam priliku da koristim oba i E65 je u svemu bolji (kvalitetniji,brzi,vise mogucnosti).Lino mi se oblik 6300 vise svidja,ali jednostavno e65 je bolji telefon.
naravno da nisu za poredjenje, samo symbian operativni sistem, ti kao korisniku vezuje ruke, vrlo je osetljiv, lako pada sistem ili "pobrljavi". Cim mu se instalira par programa(inace to mu je i prednost mogucnost raznih instalacija), pocne da "muca".Sve to ne bi bilo toliko strasno, da covek moze sam da uradi reinstalaciju, a ne u servisu gde te skrate za 20-tak eura ili vise. Imao sam par telefona sa symbianom i vise sigurno necu...
Dakle sto se tice samog izbora telefona mislim da nisu ista ni cenovna kategorija tako da ukoliko zelis telefon koji je izdrzljiviji i lepsi na oko onda uzmi 6300 (zbog metalnog kucista). On bi takodje trebao da ima i brzi sistem i da mu baterija duze traje.
E65 je sa druge strane poslovna linija telefona tako ukoliko je to ono sto te zanima onda je to opet super resenje. Ja bih ipak skupio jos malo para i sacekao da padne cena e51 jer mislim da ti je on mnogo bolji izbor.
Sto se tice instalacija programa one mogu da se instaliraju i na telefone sa s40 sistemom i sa s60. tj. symbianom i nemoj da te plase price kako moras da ga nosis u servis jer to jednostavno nije tacno. Naravno ukoliko ne znas nesto da uradis mozes da odneses, a mozes i da pitas ovde na forumu sigurno ima ljudi koji ce ti rado pomoci. Ono sto je sigurno jeste da postoji mnogo veci izbor aplikacija za symbian nego za s40 seriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari