micens
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.02.2002
- Poena
- 619
Uzeh novi telefon E51 (posle onog polovnog, ako je neko pratio proslu temu) i sve fercera odlicno, sem, da kazem standarnih nekih problema koji su softverske priprode. U njemu je softver 300.34.56 i ima dva problema: na duze drzanje # ne prebacuje se na silent profil, nego samo stoji otkucano # (za ovo sam nasao da je normalna pojava za neka trzaista kao sto je UK, a po product kodu sam nasao da je ovaj moj bas taj), sto i nije neki veliki problem, e sad veci problem je sto mi se datum pomera sam od sebe, pa recimo umesto da stoji Th 24, stoji Fr 25, e sad ja vratim to sve u podesavanjima, pa se opet posle nekog vremena samo promeni dan unapred (sat ostaje netaknut), e i za ovaj problem sam nasao da je kolko tolko normalno sa ovom verzijom firmwera. E sad me interesuje da li jos ko ima ovih problema sa ovom verzijom softvera i da li je neko upgrade-ovao na v.400.34.011 i da li se sa njom mozda resavaju ovi problemi, a ako bi stavljao ovu novu verziju promenio bi i produkt kod pa bi stavio verziju sa srpskim jezikom. Pa, da li neko od korisnika E51 ima ubacen ovaj najnoviji softver i da li ima nekih bagova ili sve radi kako treba?