Šta je novo?

Nokia Car kit

Pogledaj u AlphaCopy,oni uvoze Nokiu i njene periferije pa ces mozda i tako nesto naci,mada ne mora biti bas Nokijin car kit a i sad je dosta popularnija BT slusalica (i manja i jeftinija takodje)!
Pozdrav ,)

Postoje i druga resenja, osim tradicionalnih car-kitova, koja ne zahtevaju ugradnju, u formi su malog zvucnika i mikrofona, uparuju se lako sam obilnim koji ima bluettoth, prenosiva su, "lepe" se uz pomoc vakumskih jastucica, i prilicno su pristupacna.
Naravno, uvek moze da se pazari i headset, i naravno ne mora da bude nokijin. Postoje proizvodjaci koji prodaju OEM proizvode Nokiji, a ona na njih lepi svoj logo, i prodaje ih tako.

Naravno ima i takvih car kitova,pogledaj na Nokia sajtu,nisam ja ni mislio samo na one koji se trajno ugradjuju!
Ako kojim slucajem resis da uzmes BT slusalicu,javi mi se na PP ako hoces novu Nokia HDW-3,iskrslo mi je pre neki dan da prodam,a nisam je ni koristio od kako sam je kupio nedavno,samo da ne ispadne sad da te ubedjujem za BT slusalicu ako ti hoces bas car kit,ali ako ti to resenje ipak vise odgovara... 😉
Pozdrav ,)

pa ja ne bih nista da kacim na uvo, vec da imam tu neku malu bubicu koja se lepi na komandu tablu

kako se to zove, koliko kosta i gde ima da se kupi?

Tebi onda treba standardni hands-free uredjaj koji podrazumeva ugradnju i integraciju sa audio sistemom u kolima, ako bas hoces "malu bubicu". To moras da vidis u nekom servisu za ugradnju takvih uredjaja, ili da razmotris neku opciju poput ove: http://www.jabra.com/JabraCMS/EM/EN/MainMenu/Products/WirelessSpeakerphone/JabraSP500/JabraSP500

Nazad
Vrh Dno