Šta je novo?

Nokia C3-01

predator95

Cenjen
Učlanjen(a)
08.09.2011
Poena
160
Da li neko zna zašto mi skida kredit kada odem na youtube, a pre toga se konektujem preko WLAN-a? Sada kada nemam kredita neće ni da se uspostavi veza uopšte sa WLAN-om, izbaci "Neuspešna WLAN veza", a kada oću da idem na internet izbaci "Nije uspelo utvrđivanje autentičnosti paketnih podataka"...Jel zna neko učemu je problem, hvala unapred :)

zato sto je to Nokija i prvo ide na GPRS konekciju pa tek onda na WLAN. resenje je da u Settings > Configuration > Personal Settings > Options > Add new > Web
pa napravis novu My Web sa Use preferred access pt. NO

i onda u Default config. settings stavis Personal config.

Kod mene je to malo drugačije, ispravi me ako grešim :) Podešavanja>konfiguracija>lična podešavanja>dodaj novi, dodao sam (ima naloga "Wlan", u polje početne strane nisam ništa uneo, korisničko ime sam stavio "predator95", lozinku nisam stavio, Željeni pristup tačke sam stavio "Ne", Pod.prist.tačke>Proxy isključeno,>Podeša.nosača, pod Prist.Tačke pak.p sam stavio da se zove "Wlan, vrsta mreže ima IPv4 i IPv6, kod mene je stavljeno na IPv4, Vrsta provere "Normalna", korisničko ime "predator95", lozinka ništa). Onda sam otišao u podešavanja>konfiguracija>Podr.pod konf. tu sam stavio Lična konfiguracija, al u Želj.prist.tačka mi je "Telenor Internet"(imaju da se izaberu 3 "Telenor Internet i jedan "Telenor WAP")...Međutim tako sam ja namestio i dalje neće da mi se nakači na moj modem od ADSL HG530..Jel znaš do čega je, jesam sve uradio kako treba? Ove skraćenice sam tako pisao pošto je tako i u mobilnom :) Hvala ti

ako razumes engleski probaj ovo:

Go to Menu –> Settings –> Configuration –> Personal Settings –> Options –> Add New then create a new account called My Web. And ACTIVATE it.

Also Check :

Menu –> Settings –> Connectivity –> WLAN –> Internet Connection it should be ‘Ask First’.
2. Menu –> Internet –> Web Settings –> Configuration Setting it should be set toConfiguration : Personal Config. And Account : My Web

Sve je tako nameštno i kod men, samo sam ja nazvao umesto "My Web", "Wlan", al ne ide mi u pamet zašto neće da se nakači na ovaj moj modem -.- A lap tap hoće, izbaci mi "Neuspešna WLAN veza" :O Hvala ti :)

Vrh Dno