Šta je novo?

Nokia Booklet 3G

evo ga link sa opisom i zivom slikom:

http://www.youtube.com/watch?v=z1XjRkBGI8w&NR=1

a inace po meni ovaj netbook pokazuje koliko je nokia jaka u projetkovanju i da je opet napravila nesto sto konkurencija nije. ovo je izvanredan uredjaj!(gledano ovako iz daljine;))
inace spominju non stop konekciju ako sam dobro shvatio. znaci sve vreme ukljucen wifi i bluetooth i 12 sati rada u tim uslovima ...
zanima me da li ce se prodavati bez software-a(ukoliko nije neka specijalno optimizovana/adaptirana verzija win 7 ) jer onda moze cena da bude i ~550€.

Poslednja izmena:
da, seckanje youtube-a :D

Neces naci danas netbook na kome ne secka. Netbookovi jednostavno imaju slabe procesore zbog male potrosnje. CULV pa na dalje za youtube. Uostalom flash sadrzaj za sada nema podrsku graficke akceleracije.

NVidia ce 5. oktobra objaviti hw akcelerisan flash za ION platformu. Ko ima netbook sa ION chipsetom moci ce da gleda YouTube HD opusteno.

da, seckanje youtube-a :D

samo se ti smej :D a ako neko treba da natera da to radi kako treba onda nokia,od svih,treba to da uradi:) ukoliko bi moglo tako:(

ps trebao je da pusti video u fullscreenu tako bi bio blizi originalnoj rezoluciji videa , mozda bi bio malo bolji rezultat ...

Poslednja izmena:
po meni jedino ga vadi sto ima gps ostalo krs pre bi uzeo acer timeline.

NVidia ce 5. oktobra objaviti hw akcelerisan flash za ION platformu. Ko ima netbook sa ION chipsetom moci ce da gleda YouTube HD opusteno.

Samo za ION? Nista za ostale generacije ili ATI kartice?

Pa kako NVidia da napise hw akceleraciju za ATI ili Intel?

Pa i onako je sve to jedna korporacija :D

Poslednja izmena:
Aaaa...jel zna neko kad će se pojaviti kod nas ? :)

Imam nokiu booklet

A evo uzeo sam i drugu. Koristio sam sve zivo i mrtvo pre nje, imao sam MSI 110 sa baterojom od 7 sai, bila je malo deblja pa je sluzila ko i slonac laptopa od dole, da ga digne. Imao sam i acer one d260 sa baterijom do 4 sata trajanja, imao sam i samsung q1 i imam i dalje sony vaio ux280p, koji je druga prica, ultra portable itd. Ali od kad sam dobio nokiuo, zaboravio sam na sve ostalo. Kvalitet materijala, hdmi izlaz , GPS u sebi, 3G slot gde gurnete karticu 3g neta mts naprimer i ne morate da nosite usb uredjaj, rezolucija 1280 x 720 koja daje un konfor u radu, i ono najvaznije, baterija mi drzi, i to sa stalnim ukljucenom wifi, preko 10 sati! Tu racunam gledanje video zapisa i druge stvari. Kada iskljucim wifi, smanjim sve na minimum, ode i oko 14 sati! verujte, bolje masine od ove NEMA!

Debelo precenjen netbuk. Dizajn i autonomija su super ali dati 800dolara (+porez ne zaboravite) za netbuk koji ima 1 giga rama i 120 giga hard plus 3g,gps i ekran vise rezolucije (naveo sam nestandardu opremu u odnosu na obican netbuk) je suludo.

ko kaze da sam dao 800 dolara?

Ovde ne sme da se reklamira, reci cu samo da sam nov u kutiji platio 300eu. Tako da je to jos jedan razlog plus zbog koga je ova noika savrsenstvo kompjutera, a verujte da jeste, sto se tice 10 incnih racunara

Reci slobodno gde si ga kupio, jer ta cena zvuči više nego povoljno :)

Slazem se, verujem da ima ljudi koje bi ova informacija veoma zanimala :)

Bila bi vrh da joj je i zvanična cena 300 eura. Pa savki lap/gedžet može da se nabavi ispod ruke. Nije poenta u tome već u ceni koja je za 99% populacije. Da joj je cena 300 eu u prodavnicama bila bi best buy decenije.

Aaaa jel može da uzme i nama kao što je uzeo drugu ? :D Za te pare pogotovo... ;)

Jedan je na limundo otisao za tih 300e. Mozda je to bas taj :D

Kupio bih ovaj Netbook gde mogu naci i za koje pare u svajcarsoj drugar kaze da je oko 300 franaka,jedini problem mi je garancija koja ne vazi ovde...

Vrh Dno