Šta je novo?

NOKIA 800Xi 18,1" manual

Sale_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2003
Poena
620
Dosao sam do ovog monitora za jako male parice, ali mi treba uputstvo za njega.. konkretno me interesuje kako da mu vratim Factory Settings jer je majstor ukakio nesto, pa se sada ne vidi OSD, a boje su podesene BOLI GLAVA! (A tek ociii) 🙂)

Pozdrav..

Ubih se googlajuci i nista.. Dosao sam samo do zakljucka da ih pravi Viewsonic, ali ni na njihovom sajtu nista! 🙁

Trazim dalje, ako neko ima neku ideju neka VRISTI! 🙂

Koliko si platio ako nije tajna ?

Koje je godiste ?

Nije nikakva tajna! Monitor je 99 godiste.. Od toga je radio citavih 513 sati (video sam bio iz Menu-pre no sto mu je majstor ubio OSD) 🙂 A platio sam ga 1 hard disk od 40 Gb 🙂

Tj, dao sam mu hard disk od 40 Gb (za lap top) u zamenu za Monitor od 18"

Mene je HD, kosao DZAB DZABE! 🙂

ako da je lako izracunati koliko sam platio 18" LCD

ALI MI TREBA UPUTSTVO!!

Sale_Nis je napisao(la):
Nije nikakva tajna! Monitor je 99 godiste.. Od toga je radio citavih 513 sati (video sam bio iz Menu-pre no sto mu je majstor ubio OSD) 🙂 A platio sam ga 1 hard disk od 40 Gb 🙂

Tj, dao sam mu hard disk od 40 Gb (za lap top) u zamenu za Monitor od 18"

Mene je HD, kosao DZAB DZABE! 🙂

ako da je lako izracunati koliko sam platio 18" LCD

ALI MI TREBA UPUTSTVO!!

18" lcd iz `99?
kakav li je?

za sta ga koristis?

http://press.nokia.com/PR/199901/777554_5.html

Evo imas tu neki Press Release za njega.. 🙂 Ja ga trenutno koristim za NERVOZU, posto ne mogu da mu sredim boje i osvetljenje (po 5 put kazem da mu se ne vidi OSD) a inace je kao nov.. Tj, mogu slobodno da kazem da je nov..Necu ga koristiti konkretno ni za sta, stajace kod sekretarice.. Znaci nista zahtevno i sta ja znam kako..

Pozdravce..

I ima li pomoci?

Nazad
Vrh Dno