Šta je novo?

Nokia 7610 Problem?! :(

Kakashi

Čuven
Učlanjen(a)
05.05.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus ROG STRIX B550-E GAMING
RAM
Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4-3200
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING
Storage
Samsung 980 Pro 500 GB, Samsung 970 EVO Plus 2 TB
Zvuk
Pioneer DJ DM-40
PSU
be quiet! Straight Power 11 850 W 80+ Platinum
Kućište
NZXT H510
Monitor
LG32GP850
Miš & tastatura
Logitech G502X Plus, Keychron K4
Laptop
MacBook Pro
Tablet
iPad Pro M4
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro
Pametni uređaji
Apple Watch Series 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovako,

Imam ovaj telefon vec nekih 5 meseci, i u zadnje vreme sam primetio da mi se ponekad prilikom javljanja na dolazni pozvi telefon potpuno blokira, ne mogu da prekinem vezu nishta, ostaje mi samo da ga ugasim. Posle "restarta" radi normalno.?! Da li je imao neko slican problem i kako ga resiti!?!
Druga stvar, kada koristim 064 karticu i hocu da zovem nekoga izbacuje mi stalno poruku "Note: active diverts" sa 063 karticom toga nema!?! U Call Centru 064 su me odj**ali .. pa ako neko zna kako to da uklonim nek postuje.

Hvala

Active diverts imas opciju da ukljucis i iskljucis u settings-call diverts.

Jedino resenje koje mi pada na pamet za resavanje tvog problema je hard reset.

active diverts ti je zbog belezenja propustenih poziva, to je OK, tako je svima, a mazda ti je i ukljucena sekretarica.
Sto se tice prvog dela,verovatno si napunio telefon svim i svacim pa malo baguje. Ako ti ne treba sve to ( a i ako ti treba ) preporucujem jedan hard reset, pomocice.
I na telefonu (kao i na kompu) drzi instalirano samo sto ti treba, a ne i ono sto ti mozda zatreba.

OK!!

Trudim sa da zaista drzim samo neophodno, ali relativno je nov pa sam cackao dosta, shame on me ;).
A shto se kompa kad kog mi neko dodje, svi su u fazonu: "LOL, jao vidi shto imash malo programa.. ja imam barem pune tri stranice (all progrmas).. a znaju da dodju da mi kukaju kako im PC ne radi, baguje :s."
Hvala za info!!

Poz

Probaj preko kodova reset, ako nece onda flesh.
Poz

Vrh Dno