Kakashi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.05.2005
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus ROG STRIX B550-E GAMING
- RAM
- Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4-3200
- GPU
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING
- Storage
- Samsung 980 Pro 500 GB, Samsung 970 EVO Plus 2 TB
- Zvuk
- Pioneer DJ DM-40
- PSU
- be quiet! Straight Power 11 850 W 80+ Platinum
- Kućište
- NZXT H510
- Monitor
- LG32GP850
- Miš & tastatura
- Logitech G502X Plus, Keychron K4
- Laptop
- MacBook Pro
- Tablet
- iPad Pro M4
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro
- Pametni uređaji
- Apple Watch Series 10
- Pristup internetu
- Optički internet
Ovako,
Imam ovaj telefon vec nekih 5 meseci, i u zadnje vreme sam primetio da mi se ponekad prilikom javljanja na dolazni pozvi telefon potpuno blokira, ne mogu da prekinem vezu nishta, ostaje mi samo da ga ugasim. Posle "restarta" radi normalno.?! Da li je imao neko slican problem i kako ga resiti!?!
Druga stvar, kada koristim 064 karticu i hocu da zovem nekoga izbacuje mi stalno poruku "Note: active diverts" sa 063 karticom toga nema!?! U Call Centru 064 su me odj**ali .. pa ako neko zna kako to da uklonim nek postuje.
Hvala
Imam ovaj telefon vec nekih 5 meseci, i u zadnje vreme sam primetio da mi se ponekad prilikom javljanja na dolazni pozvi telefon potpuno blokira, ne mogu da prekinem vezu nishta, ostaje mi samo da ga ugasim. Posle "restarta" radi normalno.?! Da li je imao neko slican problem i kako ga resiti!?!
Druga stvar, kada koristim 064 karticu i hocu da zovem nekoga izbacuje mi stalno poruku "Note: active diverts" sa 063 karticom toga nema!?! U Call Centru 064 su me odj**ali .. pa ako neko zna kako to da uklonim nek postuje.
Hvala