Moje iskustvo govori da je jako izdrzljiv, da mu baterija traje dugo, da displej nije nesto i da NIKAKO ne treba koristiti GPRS jer ume da blokira posle cega ga moras nositi u servis. Koristio sam ga vise od godinu dana i bio sam zadovoljan. Igrom slucaja sam bio na duzem sluzbenom putu u zemlju sa kojom nema roaminga pa sam ga ostavio ukljucenog u Beogradu. Znaci samo je primao poruke i registrovao pozive i baterija je trajala tacno 10 dana. Veliki razmak izmedju tastera omogucava lako kucanje.Diablo je napisao(la):Izgleda da cu mozda uzeti 3510i za 75eur! 😀
Ista pitanja vaze i za ovaj model. Kakav je? Vasa iskustva ako ih imate od ranije? Neki razlog da ga ne uzmem mozda? Treba li da obratim paznju na nesto...?(Nisam bas neki ljubitelj mobilnih telefona sto se i da primetiti 😉)
Thanx!
Da, preporucuje se da prva tri punjenja i praznjenja idu tom procedurom (mada mislim da je pravilnije 15 nego 20 sati). Sto se tice tvojih problema, tu nesto gadno ne stima. Kako god da si ih formirao (ne zaboravi da masa ljudi ne zna i ne radi to kako treba) ne bi smelo da se dogadja tako nesto. Moze da se istrosi posle dva umesto tri ili cetiri dana, ali da se gasi a pokazuje da je puna... e to vec nije normalno. Probaj da tu bateriju ubacis u drugi aparat da vidis je li problem u bateriji ili samom telefonu.Diablo je napisao(la):Samo jos jedna stvar...
Pretpostavljam da se telefon dobija sa Li-Ion baterijom.
Je l' tu sad ima ona fora da prvih par puta punim telefon nekih 20-tak sati (uz potpuno praznjenje baterije pre svakog narednog punjenja), a posle tih par puta ide normalno punjenje od po par sati samo (dok ne pokaze na displeju da je baterija puna)?
Ili ja negde gresim pri formiranju baterije? Jer, poslednje dve NOVE baterije koje sam tako "formirao" na starom telefonu (5110) nisu uoste radile dobro. Telefon bi se gasio pri zvonjenju/primanju poruka i slicno iako je pokazivao da je baterija puna. :wall:
Naravno da koristi. 🙂 Moze i jedne i druge, u stvari (dobio sam telefon sa NiMH baterijom, btw).joriq je napisao(la):pa znas kako, 5110 i ne koristi Li-Ion, nego NiMH baterije 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari