Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ja da nisam pazario do sada 7.1 svakako BiH pazario tvoj za 100e [emoji3526]
Hteo sam nov 7plus a nije ga bilo pa sam uzeo 7.1 ...nije da nisam zadovoljan [emoji3]
 
Ja da nisam pazario do sada 7.1 svakako BiH pazario tvoj za 100e [emoji3526]
Hteo sam nov 7plus a nije ga bilo pa sam uzeo 7.1 ...nije da nisam zadovoljan [emoji3]
Neka te služi dobro. Al moram da ti kažem da sam odneo u MTS i prijavio kvar. Kad je devojka uzela telefon rekla je "Ovaj telefon ke kao nov". Ne želim da se hvalim, ali volim da mi telefon bude očuvan.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
 
Parrot je za nokije zakon i ubacis profil (config) za tvoj model telefona.
 
Ne znam sto nece kada kliknem duble clik u kameri gde je crno polje da mi se pojavi da ucitam podesavanje i da sacuvam postavke koje sam preuzeo sa neta za nas fon.Ne znam da li je do zadnje verzije od parrot-a.
 
Da li još neko ima problema sa freezovanjem ekrana, znaci na svakih 5 minuta telefon se zaledi, dok se ne restartuje ili pritisne power off dugme ne može mu bog pomoći...

Meni je to pocelo da se dešava u poslednje 2-3 nedelje, doduše ne baš tako često (mada ni ja nisam stalno na telefonu). Rešava ga gašenje pa ponovno paljenje ekrana, ali počinjem već da se pitam nije li na izdisaju...
Jesi li eliminisao problem nekako?
 
Kod devojke na 7+ se danas pojavile fleke u donjem desnom uglu kao i štrafta dijagonalna (videti slike). To što je zaštitno staklo napuklo sam ja pokušao podići da vidim da nije refleksija.

Kaže da joj nije ispai niti bio u dodiru sa bilo kakvim tečnostima. Stalno je pod staklom i silikonom.

Još je pod garancijom u Telenoru...
2c18a3370f0e175de0373a21dc8cb114.jpg
dfa519aec2f5d54013f465db0ecc1828.jpg


Sent from my moto g(7) using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Мени се ово исто десило пре који месец, у истом том углу.
Мада ја знам узрок, кад сам чистио телефон алкохолом (или нечим сличним нисам сигуран) сипао сам мало више него што треба, али је нестала флека преко ноћи.
 
Ima li neko problema sa lagovanjem telefona? Baš mi ide na živce, pogotovo prilikom skrolinga.

I jel ste gasili onaj Evenwell bloatware?
Možda bi to popravilo performanse, al ne znam koliko je sigurno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Probaj u developer options da ugasiš tranzicije i animacije.
Koliko imaš instaliranih app?
 
63 aplikacije prikazuje Settings, ali tu ima i sistemskih. U principu Tapatalk, Twitter, Reddit i chat aplikacije.

Baš me nervira to što je počeo da laguje. I to uopšte ne laguju sve aplikacije, recimo Tapatalk radi odlično, dok Redditu, Twitter štekaju. I ponekad trzaju animacije spuštanja notification panela, otvaranja aplikacija..
A nešto mi se ne radi factory reset, al Izgleda da ću morati.
Najviše me kod factory reseta odbijaju chat aplikacije i njihov loš backup.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Twitter Lite druže.
Mnogi se žale na tviter klasičan...
Znaci nije do fona i sistema nego do tih loše optimizovanih aplikacija.
Meni 7.1 npr radi super a imam 119 aplikacija mojih.
 
Znam da Twitter ima nekih problema, ali primećujem da je telefon generalno usporio, Chrome isto šteka, a radio je kao munja, a pošto do sada nisam radio factory reset, iako je telefon pretrpeo dve velike nadogradnje, mislim da bi bilo lepo da ga odradim.

Imam samo pitanje, jel kad odradim reset ostaje na poslednjoj verziji Androida na kojoj je bio i pre restarta?
 
Dešavalo mi se pre security update, zadnjeg. Sad nemam tih problema.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Šta bi sa temom? Gotovo za nokiju 7 plus, i to sad kad je Nikita gcam izbacio 7.4 port koji radi kao nekad back.rider, savršeno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
3 godine star telefon, tesko da ga neko jos ima...


Sent from my SM-G960U using Tapatalk
 
Daj link za Nikita gcam

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
3 godine star telefon, tesko da ga neko jos ima...
Nema još 3 godine, predstavlje je aprila 2018, većina primeraka je oko 2 god. stara. Moj je pre neki dan izašao iz garancije.

Sasvim mi lepo radi i služi, pre neki dan dobio oktobarski security update, uredno dobija svakog meseca već dve godine, što mnogi drugi skuplji telefoni ne dobijaju.

Čekam da mi stigne Mi10T Pro, pa da ga prosledim deci.

Probaću novi gcam, mada i ovaj koji sada koristim, 7.4 od Parrot-a lepo radi.
 
Ja ga se setim sa vremena na vreme sa sazaljenjem jer me je mnogo dobro sluzio i nisam ga popravio kad je trebalo, eno ga u ormaricu, ne znam sta cu sa njim, a predobar telefon za te pare koliko je kostao....
 
Већ који месец размишљам о замени овог телефона, али сваки пут схватим да нема неке потребе. Чист андроид ми прирастао за срце, екран без рупа за камеру, и један од најлепших телефона свакако, ако занемаримо чело и браду.
Једино што уме да се рестартује једном недељно, улаз за пуњење хвата из неког трећег пута, али све се преживи. Батерија држи један дан лагано, чак и уз живе позадине и неко јаче коришћење.

Када будем прелазио, то ће бити на нешто што овај нема, амолед, јачи херци, стерео, и наравно боља камера, на нешто што се цени неких 500е, ми10 нпр. Свакако, надам се да ме овај неће издати бар до пролећа лета.
 
Ne verujem da ce te izdati, odlican je to telefon, bas all around srednjeg segmenta, meni mnogo nedostaje cist android pa sad razmisljam da odem na 1+....
 
Ja sam posle N7 presao na Motorolu One Zoom i malo je reci da sam odusevljen. Amoled displej, kamera odlicna sa 3x optickim zumom. Skoro pa cist Android, uz par Moto stvari koje su vrhunske, radi kao sat.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
 
Ne verujem da ce te izdati, odlican je to telefon, bas all around srednjeg segmenta, meni mnogo nedostaje cist android pa sad razmisljam da odem na 1+....
Ja ga imam i dan danas pre par meseci mi se pokvario ulaz za punjenje odvojio sam 3000 iako je majstor rekao 2500 da će biti i služi me kao zamenski telefon vrlo,vrlo dobro budući da sam sada prešao na Samsung A71 dok je bio pokvaren džek za punjenje morao sam uzeti drugi ,Nokia se drži barabar sa njim osim baterije i naravno Amoled ekrana
 
Nazad
Vrh Dno