To su izgleda svuda seznuli sa martovskim. Ista stvar i kod mene na N8.1.Primetio sam jednu stvar nakon apdejta, a to je da kada napunim do 100% ne pise charged, nego i dalje charging. Nadam se da nesto nece poremetiti sto se rada baterije tice.
Ma prestane na 100 samo moraš čekati malo duzeTo su izgleda svuda seznuli sa martovskim. Ista stvar i kod mene na N8.1.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Da, treba se jos cekati. Uglavnom nije to ništa strašno ne treba to da te brine.Cekao sam petnaestak minuta na napunjenih 100% i nista se nije desilo. I dalje je punio. Mozda sam trebao jos duze da cekam. Hvala na odgovorima.
Do chroma je. Koristi firefox ili kiwi browser i nemas problemaTreba mi informacija. Prilikom gledanja filma (google chrome) na nekom sajtu u fullscreen-u mi ostaje navigacijski bar upaljen. Interesuje me da li je to sistemski do androida ili do google chrome app. YT i FB u fullscreen-u nemaju taj problem
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Lockscreen magazine sam probao i na zalost ne radi.Успео сам некако да обришем пост.
Инсталирао и ја апдејт јутрос.
Колико примећујем, пеглали су анимације мало, рецимо осветљење када се подешава, мада су чачкали и анимацију приликом буђења екрана, па сада све то дуже траје, и баш нервира.
Добра ствар је да су се коначно сетили да ставе бели календар у нотификацијама на светлој теми. Лоша је да су склонили проценат батерије блутут слушалица из нотификација, мора се улазити сада у подешавања да се то види.
Додали су и lockscreen magazine у опцијама дисплеја, мада ми нешто то баш не ради, нисам много чачкао. Приметио сам и да када се укран полууспава, потамни пре закључавања, може се пробудити додиром на сензор за отисак прста, кул стварчица.
Pogledajte prilog 268199
Ово је пре неко качио
Other Nokia models
Uninstall the com.evenwell.powersaving.g3 package via the following adb commands:
adb shell
pm uninstall --user 0 com.evenwell.powersaving.g3
Koji je problem bio? [emoji846]dobar update, meni je riješio neke od problema sa misstapom koje sam imao. baterija je isto ok.
Ja nemam obicaj da koristim telefon dok se puni. Imao sam problema sa punjenjem ali sam zamenio kabl i sad je ok. Onaj konektor je cvrst i me mrda ali je rupa ogromna i zbog toga verovatno ode konektor. Telefon koristim 9 meseci.Pitanje za one koji koriste telefon barem 6 meseci, kako vam je stanje sa USB-C portom?
Sam port je katastrofalno dizajniran, kod mene je labavo od prvog dana, a koliko sam gledao po nekim stranim forumima bas dosta ljudi ima problem. Svestan mane, ne koristim telefon dok se puni, uopste ga ne pomeram. Pretpostavljam da su ljudi koji se zale na prekidanje u punjenju, gubitak "charging fast" ili punjenje u samo jednom polozaju kabla, koristili telefon dok se puni i tako dodatno pogorsali stvar.
Gledao sam pre neki dan u jednoj poslovnici prikljucenu Nokiu 8.1, mrdao malo kabl i isto je, ako ne i gore.
Da li je neko ko koristi malo duze telefon imao probleme sa punjenjem?
Ja jos uvek nemam, al' je sve super mlitavo, mislim..cuje se ono "cak" kad se utakne kabl, konekcija je o.k...za sad, ali bas ima lufta u svim smerovima.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Hvala na odgovoru. Da li funkcionise "rapid charging" sa novim kablom?Ja nemam obicaj da koristim telefon dok se puni. Imao sam problema sa punjenjem ali sam zamenio kabl i sad je ok. Onaj konektor je cvrst i me mrda ali je rupa ogromna i zbog toga verovatno ode konektor. Telefon koristim 9 meseci.
Da li si probao da koristis "swipe up home button"? Nije resenje za tvoj problem, ali mozda tako nece da zakucava.I naravno opet su mi danas zapucali back,home i multitasking tasteri....Ali sad nisam morao da resetujem fon nego su podosli posle 40 ak sekundi.Ja ne znam da li samo ja imam taj problem posle update-a.
Da bez problema. Kabl je od galaxy s8 .Hvala na odgovoru. Da li funkcionise "rapid charging" sa novim kablom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari