Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Društvo, dešava li se nekome od vas da vam iskaču reklame, a da niste u nekoj aplikaciji? Od pre par dana je počelo da mi se to dešava. Otključam telefon i iskoči reklama preko celog ekrana.
Garant je do neke aplikacije koju si instalirao koji sadrži Adware virus.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Evo sad deluje baterija malo bolja. Imam 63 % jos, a na bateriji mi je 21h a imam 2h i 25 min Sot.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Evo sad deluje baterija malo bolja. Imam 63 % jos, a na bateriji mi je 21h a imam 2h i 25 min Sot.

Trebalo bi da bude bolja, svi kazu da taj bag bukvalno jede bateriju. Sad treba par dana da se baterija nauci na to kako koristis tel. Tu smo da razmenjujemo info. [emoji3]

Je l neko od vas dobio Decembraski update a da je radio Novembarski preko dialera? Verzija mi je TA-1046.

Ja mislim da nije niko.

Ako niko nije dobio ota a da je ručno ubacio 3.39B izgleda da moramo ručno svaki novi update.
Jer kod nas pustaju ota za ove 3.22C sto su bili.
Tako mi se čini.

Nije problem da se rucno instslira svaki update, jer uvek ima fajl da se skine sa XDA.

Dal ce ga biti 2god [emoji16] na xda da se skida to mene brine

Bice sigurno jer je 7 plus dosta popularan fon. ;)

Stvarno mislite da neće više biti Ote nego ćemo morati "ručno"? I šta oni koji nemaju memorijsku?

Da je zeznuto sad jeste.
Jedino da se downgrade na septembar pa lagano samo ota. Pokušavao sam ali me zeza adb nzm zašto.

Ja ne znam u stvari da li je to tako i zasto je ako jeste, to da ne bi dobili OTA ako smo rucno ubacivali neke apdejtove. Zna li neko o cemu se tu zapravo radi?

Ja ne znam u stvari da li je to tako i zasto je ako jeste, to da ne bi dobili OTA ako smo rucno ubacivali neke apdejtove. Zna li neko o cemu se tu zapravo radi?

Prosto je kod nas valjda Mts pušta update samo za 3.22c i mi smo bili u 3.22C dok se updejtovi nisu odvoji u 3.39b i 3.22c a mi ručno ubacili ovaj drugi koji kod nas nema ota

Svako ko je instalirao veci novembarski apdejt, nije dobio decembarski. Nebitno da li je OTA ili rucno. Ima cak i onih koji su dobili OTA manji apdejt, pa jos nisu dobili decembarski. Stabilizacija apdejtova mislim da ce biti tek posle MWC 2019. Tako je bilo prosle godine sa 8.0

Nije to do logike vec do mreže kod nas.
Mts pušta samo za jednu vrstu firmware.

A sta je sa Vipom i Telenorom ?

Nisam pametan [emoji23]

A da ih pita neko na Community-u?

Prosto je kod nas valjda Mts pušta update samo za 3.22c i mi smo bili u 3.22C dok se updejtovi nisu odvoji u 3.39b i 3.22c a mi ručno ubacili ovaj drugi koji kod nas nema ota

Pa izgleda da su se nesto predomislili za ovaj 3.39 ali ipak izbacili pach za njega, mislim da samo treba da sacekamo da stigne neka zajednicka verzija preko 3.39 i tada dobijamo svi. Sto bi rekao ninareflex da se malo stabilizuju. Pratimo dalje a ako bas preskoci nekoliko update-a onda idemo downgrade pa sve ispocetka (https://forum.xda-developers.com/nokia-7-plus/how-to/finally-downgrade-phone-official-t3849437) :):p

Nek nam 2019. donese normalan ota update [emoji23]

Bas veselo [emoji16]

Srećna Nova Godina društvo !!! [emoji481]
b4ebbab8610ae2296cabb24929cc4db3.jpg

Probao sam upustva sa xda za downgrade firmware nista ne pomaze. Zaglavili smo na sd kartici i rucnom ubacivanju [emoji848]

Slomio sam staklo od displeja (displej je zdrav, gorilla glas pukao), znate li mijenja li se sve ili samo staklo?

Ima lj ko to da radi u BG, koliko kosta, dajte bar neku info od pomoci...

Probao sam upustva sa xda za downgrade firmware nista ne pomaze. Zaglavili smo na sd kartici i rucnom ubacivanju [emoji848]

Izgleda. Eventualno probati bez SIM kartice pokrenuti proveru da li ima dostupnih ažuriranja.

p.s. Ima li ko da radi reparaciju stakla, tipa sa onim gelovima-kremama, samo da se napuknuce sredi-uljepsa?

Nazad
Vrh Dno