Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Zavisi koji ti je build tj valjda zavisi dal ti je dual sim ili ne.Moj je dual sim i bila je oznaka ova 339B

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Znaci ovaj od 98mb [emoji16]
Nisam davno preko sd ubacivao. Nisi rename ovaj zip fajl?

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne treba da se rename,ali moras da radis sa memorijske kartice,ne moze sa telefona.Ides na apply update from SD card.

Ne treba da se rename,ali moras da radis sa memorijske kartice,ne moze sa telefona.Ides na apply update from SD card.

Znam kako ide [emoji16] uradicu sutra.

Jel neko od vas ima problem da su mu obavestenja necujna i ako je sve ukljuceno ?
Poruka kad stigne nista se ne cuje, isto tako i dolazni pozivi
Slican problem je bio pre mesec-dva al se resilo samo od sebe

Ja ga rešio restartom

Mora da si ukljucio silent mod tj do not disturb pa zato nije zvonio.Niko nije imao taj problem.

Svaki put aborted [emoji16] neće pa neće

Ne znam sta je u pitanju.Jedino da probas onaj drugi fajl.

Ko moze neka mi kaze koju Goodle cameru koristite i koja je po vama najbolja verzija trenutno? Vazno mi je da na njoj radi Portrait normlano i Night Sight. Poslednju koju sam skinuo je BSG mod o kod nje mi svaka portrait slika ima neki plavi filter i slike budu plave.

https://www.nokia.com/phones/en_int/security-updates

I kad izaberes n7 plus vidi se lepo da za
3_39B_01 i 3_22C izašao defembar patch a za 3_39B jos na novambru. Tako da krajem meseca verovatno dolazi decembarski update.

Edit: Zeznuo sam se za 3_39B je izašao jos 18. decembra nzm dal još da cekam ota ili da pokušam nešto drugo

Poslednja izmena:
https://www.nokia.com/phones/en_int/security-updates

I kad izaberes n7 plus vidi se lepo da za
3_39B_01 i 3_22C izašao defembar patch a za 3_39B jos na novambru. Tako da krajem meseca verovatno dolazi decembarski update.

Edit: Zeznuo sam se za 3_39B je izašao jos 18. decembra nzm dal još da cekam ota ili da pokušam nešto drugo

Ja ga update-ovao preko recoverija, proslo bez problema ovaj od 98.6 MB a pre toga sam rucno onaj 3_39B

Da kopirao na SD naveo koji fajl i to je to, islo ono verification pa update 1/2, pa update 2/2 i to je to.
U kom delu tebi zakoci?
Probaj skini ga ponovo mozda nesto zeznulo pri downloadu, jos bolje skini telefonom i odmah kopiraj na sd.

Da kopirao na SD naveo koji fajl i to je to, islo ono verification pa update 1/2, pa update 2/2 i to je to.
U kom delu tebi zakoci?
Probaj skini ga ponovo mozda nesto zeznulo pri downloadu, jos bolje skini telefonom i odmah kopiraj na sd.
Uz malo vise muka i cackanja uspeo sam. Problem je bio u SD kartici. [emoji28]

Dobro je da si uspeo konacno. ;)
Javite kako vam drzi baterija na ovom patchu.

Odlicno da si uspeo ;)

Videcemo za bateriju

Poslednja izmena:
Zadnji update, baterija primetno slabija! [emoji21]

Takodje i meni, raije nije bila ispod 6 sati SOT a sada oko 4,5.

Uzrok slabije baterije, koliko vidim na netu je u tome što procesor konstantno radi na 100%.

Meni je sad 5 i po sati prosek Sot.

Jedino da pišemo "Maršalatu" da popričaju sa HMD [emoji23]

Upropastise sve sa ovim trajanjem baterije. Da posle 4-5 meseci koriscenja kapacitet baterije bude drasticno ostecen...pa to nema nigde. Sta ce da bude za pola godine?!

Стварно је постала језива батерија. Први пут од куповине, јуче на крају дана остао на 1 посто, и то једва.

Iskljucite adaptive brightness, povecace trajanje baterije, meni na 50% baterije izvuce oko 4 sata SOTa

Kakve to ima veze sa trajanjem baterije? :)

Aj bas cu da vidim ako i dalje bude lose drzalo ovako.Hvala.

Društvo, dešava li se nekome od vas da vam iskaču reklame, a da niste u nekoj aplikaciji? Od pre par dana je počelo da mi se to dešava. Otključam telefon i iskoči reklama preko celog ekrana.

Nazad
Vrh Dno