To. [emoji4] [emoji41]Ceo zip fajl stavis na internu memoriju i u dajleru kao kada pozivas ukucas kod i... Zapalis cigaru skuvas kafu i uzivas... [emoji847]
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ako si vec na novembar ne možeš i ovaj od 460mb+Ja skinem fajl, iz download-a prebacim ceo zip u internal i kad ukucam kod piše da ne mogu da otvorim fajl, na novembar 1 security sam, isto sam dobio update samo od 114 mb
@Machinery, vidi u about phone pa build number koja ti je verzija.
a
@senocbih,stavi fajl u internu memoriju ili na memorijsku, i onda sa pocetnog ekrana kucas onaj kod i update ce sam krenuti,nikakva filozofija.
To je samo kod tebe slucaj ja mislim,niko nema taj problem.
Restartuj telefon pa vidi posle potrosnju.
Izvini, čisto si sad probudio moju znatiželju. Šta te je to razočaralo na g6? 7 plus ima veći ekran i, meni lično lepši dizajn, ali mislim da su specifikacije na strani g6. Možda se i varam?Pozdrav,
istekao mi je ugovor u MTS i planiram da ga produzim i uzmem Nokiju 7 plus uz omorika 1 paket ,deluje mi poprilicno povoljno + vidim da ima i snizenje prilikom online porudzbine.Gledao sam neke reviewe na yt i vidim da su se zalili ljudi da imaju problem sa animacijama,da laguju-seckaju prilikom otvaranaj aplikacija/multitaskinga ,pa me zanima koliko je istina i da li postoje neke vece mane ? Trenutno koristim lg g6 kojim sam poprilicno razocaran ,a ova nokija mi deluje skroz korektno. Hvala
Izvini, čisto si sad probudio moju znatiželju. Šta te je to razočaralo na g6? 7 plus ima veći ekran i, meni lično lepši dizajn, ali mislim da su specifikacije na strani g6. Možda se i varam?
Pozdrav,
istekao mi je ugovor u MTS i planiram da ga produzim i uzmem Nokiju 7 plus uz omorika 1 paket ,deluje mi poprilicno povoljno + vidim da ima i snizenje prilikom online porudzbine.Gledao sam neke reviewe na yt i vidim da su se zalili ljudi da imaju problem sa animacijama,da laguju-seckaju prilikom otvaranaj aplikacija/multitaskinga ,pa me zanima koliko je istina i da li postoje neke vece mane ? Trenutno koristim lg g6 kojim sam poprilicno razocaran ,a ova nokija mi deluje skroz korektno. Hvala
Jedna od prednosti AndroudOne platforme je fluidnost u radu i trenutno se 7+ tu lepo pokazuje, naročito nakon poslednjeg updejta. Kamera... Pa sad to stvarno zavisi od toga šta čovek očekuje od kamere. 7+ u kombinaciji sa Gcam ume vrlo lepo da odradi posao. Stock kamera je dorađena i po dobrom osvetljenju je pristojna.Kod G6 je najvece razocarenje fluidnost,pa onda kamera..Da,na papiru G6 ima bolji procesor,ali u praksi je prisutno seckanje,animacije nisu skroz fluidne,na nugatu je donekle prihvatljivo,ali na oreu je ono jos izrazenije i poprilicno smeta,kao da softver nije dovoljno ispeglan. Ono sto je najizrazenije je seckanje/lag prilikom skrolovanja,ne moze da se ne primeti i bas bode oci.Prilikom multitaskinga ,prelaska iz aplikacije u aplikaciju postoji delay,mnogi to ni ne uoce,ali meni bode oci i ne bi trebalo takve probleme da ima flagship uredjaj.
Drugo je kamera,koje je poprilicno losa za jedan flagship telefon,sto prilikom slikanja,sto prilikom snimanja.
Takodje na displeju mi je prisutno probijanje svetlosti,uocljivo u mraku kada je aktivan AOD.
Takodje mi se sa*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*rnici prilikom razgovora zale da me slabo cuju,i telefon se bukvalno mora prilepiti za lice da bi sagovornik cuo,ponekad mi se desava da donji deo telefona ,gde je mikrofon,skroz priblizim usnama,a gornji deo odvojim od uha da bi me sagovornik cuo.
Svi problemi koje sam imao sa g2 se ispostavilo da su prisutni i na g6. g6 ima lep dizajn,kvalitet izrade odlican, displej mi se jako svidja ( ako izuzmemo probijanje svetlosti) ,ali ako uzmemo u obzir ( meni ) najbitnije stavke - fluidnost i kamera - na tom polju je poprilicno slab.
Ne igram igrice na telefonu,tako da mi najjaci procesor ne igra neku posebnu ulogu.
Ovo je neko moje vidjenje,ne mora da znaci da ce i ostali korisnici imati takve probleme,a mozda i ja previse ocekujem od jednog telefona. Pozdrav i izvinjenje za off topic!
ImaJel ima opciju za menjanjen ikona?
https://android.googleapis.com/pack.../0f62e4e3a82403e1cc58cce9dad8e5dd1a75994e.zip
Evo vec OTA decembar patch za nokia 7plus TA-1046
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Kod mene još nije stigao na ta-1046Стигао и на 1055
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari