Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Kod mene je gornji meni deo zelene boje, kakav je PS već duže vreme, od kada je Material Design predstavljen, ovo je sada novi dizajn, koji forsira Google, lično odvratan.

Ja sam bas tako neko staklo porucio i stradalo je od 3 kapi vode....

Стигла ми је нилкин маска коначно. Баш предобро изгледа, јесте отворена горе и доле, али бар мало долазе до изражаја бакарне ивице телефона, супер комбинација. Фолија је чини ми се боље решење од стакла, када је овако скраћена, само никако да нађем било какву фолију да пазарим, било код нас или на алију.

Aj slikaj da vidimo kako izgleda :)

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Добио добио, али сам синоћ после доста пива намештао

Ај усликаћу после па качим, само доста клиза, ваља се навићи на пластику после оне гуме

Lepo izgleda!
Ove bakarne ivice su vidljivije pa je još lepši nego u ovom fabričkom silikonu.

I meni sd svidja,moracu da nabavim taj Nillkin.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Nilkin je odlican, super stoji u ruci, ja sam za svaki tel koristio njihove obloge ali je mana sto posle par meseci pucaju coskovi sa svih strana... Posebno je problem kada nosi u jakni ili dzepovima hoce ivice da se zakace i lako pukne. To je moje iskustvo

Добио добио, али сам синоћ после доста пива намештао

Ај усликаћу после па качим, само доста клиза, ваља се навићи на пластику после оне гуме
Jel to hidrogel ili obicna folija.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Обична баш, нашао сам и неке на алију фолије, 2 комада око 1,3 евра, боље стоји од стакла и лакше је за коришћење ивице екрана.
Чекам још једну хидро па да пробам са њом опет, али тешко иде

Jesam, bile 3 kapljice vode na zastitnom staklu kupljenom na Ali-ju , prebrisano peskirom i dobio fleku na levoj polovini displeja gde je posle sve bilo non-responsive, u ProMobi-ju resili stvar skidanjem stakla....mislim da moram sad malo bolje da potrazim ono sto kupujem na Aliju....a uvek se vodim brojem porudzbina i rejtingom prodavca....

@kvaju - meni je sad u neku ruku lakse da neko sa foruma zna o cemu pricam, video sam i ja na xda da je navodno od strane Google-a problem, nema mi to bas smisla, ali dobro, videcemo kako ce biti sa Android Pie....ostao je na punjacu noc izmedju ponedeljka i utorka, juce izgurao ceo dan bez problema, skinut sa punjaca oko 7.45 , juce oko 17.45 je bio na ~80% , trenutno sam na 59% , konstantno 4G/Wi-fi....trenutni sot 3h 25m sto je sjajno, izgurace 7h sot-a bez problema ja mislim i nece biti na punjacu pre sutra ujutru verovatno....
Kakva su iskustva sa servisom, koliko se dugo čeka? Imam Nokiju 6.1 ali je zvučnik problematičan, tj. ne znam da li je do hardvera ili softvera.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Reseno bilo bas brzo , mislim posle 4 ili 5 dana , ako me secanje dobro sluzi mislim da sam 2. odneo na servis ,zvali me da preuzmem telefon 7. avgusta , tako da sam vrlo zadovoljan

Ljudi kako vam se cini zvuk? Ne znam na kojoj verziji je ko trenutno , ja sam na 8.1.0 i malopre napolju pustih video na yt i bas se jasno i glasno cuo zvuk , prijatno me iznenadio moram da priznam , mozda je i do snimka , nisam siguran....

Inace Nilkin komplet u delta city-ju 1.990 , maska i staklo/folija , mislim da je folija , lepo se dobija u kutijici spakovano sve , crna maska , deluje onako skroz ok , ok deal ja mislim za one koji nemaju praksu porucivanja , a zele nesto kvalitetnije da kazemo....

Meni ume solidan zvuk da bude.Kao sto kazes zavisi od snimka.

Jel ovih dana treba da stigne Pita?

Inace Nilkin komplet u delta city-ju 1.990 , maska i staklo/folija , mislim da je folija , lepo se dobija u kutijici spakovano sve , crna maska , deluje onako skroz ok , ok deal ja mislim za one koji nemaju praksu porucivanja , a zele nesto kvalitetnije da kazemo....

На купујем продајем су по 1000 динара, чак се може наћи и за 850 чини ми се, што су супер цене

Društvo koji Gcam koristite? Jel valja neki? [emoji16]

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Moze li neko od vas koji imate ovaj telefon da mi kaze kakav je za koriscenje u jednoj ruci i da li je malo problematican za nosenje u dzepu ili se lako navikne na tih 6 inca (posto trenutno imam dosta manji telefon)?
Kada se uporedi sa Huawei P20 lite, da li je 7 Plus dosta bolji izbor?

Mnogo je bolji 7 plus od p20 lite.
Sto se tice koriscrnja jednom rukom,malo je teze,ali fon nije bas ni preveliki mada je je dugacak solidno.Za dzep jedino ako imas duboke dzepove ;)

I ja mislim da je bolji izbor, sestra je uzela pre koji dan P20Lite i meni njen telefon izgleda kao nei kinez pored moje Nokie, iskreno....

Sto se tice koriscenja jednom rukom zavisi kolike su ti sake, meni ne predstavlja problem, a isto sam se plasio toga, ako si iz Beograda idi do Usca pa ga probaj malo da vidis da li ti odgovara....
Za dzep sto kaze blue ili bas dubok dzep ili ne staje, ne mozes na primer da stavis u dzep i da sedis na klupici ili u kolima, nije izvodljivo jednostavno....

Писао сам нешто мало о томе, мени је неупоредиво бољи од п20.

Што се тиче величине, прешао сам са малог ајфона од 4 инча, пар дана ми је требало да се навикнем, никакав проблем ти неће бити ја мислим.

Super. Hvala svima na odgovorima. Video sam ga vec par puta i drzao u ruci. Deluje malo vece i cudan je osecaj, posto trenutno imam Galaxy A5 koji je dosta manji, ali verujem da se navikne vremenom... Ekran je lep, veliki, tako da mislim da vredi uzeti ovaj telefon.

P20 Lite je baš loš odnos cena/dobijeno sa bajatim kirin čipsetom.
Da nema odličnih prethodnika (p9 lite i p10 lite) niko ga be bi ni spomenuo nigde.

Poslednja izmena:
P10 lite je vec bio na ivici racionalne kupovine. Jedini pravi best buy je bio p9 lite. P20 lite necu ni da komentarisem...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sve u svemu dosta dobar telefon, stock kamera mi se dosta svidja, baterija traje dan bez problema, baterija se dosta brzo puni na pocetku, posle nekih 75% ide malo sporije ali nista strasno, otkljucavanje licem radi ali probao sam da otkljucam sa svojom slikom i uspeo sam, tako da to ne preporucujem kao neku sigurnost :D Ovako nikakvih vecih problema nisam imao. Od nekih losijih stvari sto sam primetio jeste da slusalice ne "ulaze" bas lepo, tj vrlo lako mogu da izadju iz jack-a, sad ne znam kako se taj problem moze resiti, takodje stvara mi se dosta cache-a u nekim aplikacijama (instagram, google chrome) sad to verovatno nije problem nego je to tako sa tim telefonima, a posle 3 godine sam promenio telefon pa nisam u toj materiji.

Takodje u radnji u Kragujevcu sam trazio maske i zastitno staklo i rekli su da bi trebalo u toku ove nedelje da im stigne, i pomenuo mi je da ce stici stakla zakrivljena sa strane, tako da ne bi trebalo biti problema sa ivicama (prasina koju ste pominjali)

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno