Na mojoj 7+, zvuk na slušalicama rastura. Samo je mnogo čudno rešen ulaz za slušalice, ako ih normalnom snagom ubaciš ne uđu do kraja i zvuk bude baš loš, međutim uz malo sile [emoji16], kada sednu lepo slušalice, zvuk je baš perfektan.Imam Nokiju 7+,(pre njega V20 i A1), mogu reci da je stvarno odlican uredjaj, preskocicu dobre stvari, pisacu samo o onome sto moze biti problem. Najvece mane su nedostatak svetla za notifikaciju, i slaba maksimalna osvetljenost ekrana, po jakom suncu moram da trazim hladovinu da bih procitao poruku/koristio navigaciju.U zvuk na slusalicama sam razocaran, pogotovo jer sam presao sa V20 koji ima DAC u sebi
Za kameru moram reci da je odlicna, nisam je poredio sa A2, ali bih opet prednost dao Nokiji, buduci da na svim Xiaomi telefonima fali ono "malo" sto kvari ceo dozivljaj i na kraju kulminira promenom telefona(sum u slusalicama na A1 u mom slucaju). U sustini je stvar veoma jednostavna, za onog ko hoce bestbuy za ulozen novac A2 je odlicna kupovina, sa druge strane, ko bude zeleo malkice zaokruzeniji proizvod, zvucnijeg brenda, red je da to i platiNadam se da sam pomogao
Na mojoj 7+, zvuk na slušalicama rastura. Samo je mnogo čudno rešen ulaz za slušalice, ako ih normalnom snagom ubaciš ne uđu do kraja i zvuk bude baš loš, međutim uz malo sile [emoji16], kada sednu lepo slušalice, zvuk je baš perfektan.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Neću nikakve dodatne kablove i te apple fore, hoću ulaz za slušalice na telefonu i slušalice u kutiji!
Slušalice i odgovarajući punjač sam dobijao uz svaki do sada kupljen telefon i ne pada mi napamet sada naknadno da kupujem i čekam 40 dana da stigne iz Kine.
Osim toga ne možeš da puniš telefon dok slušaš muziku sa tim dodatkom, a i postoji mogućnost da se ulaz zezne jer se koristi za sve!
I to su tvoju argumenti za Nokia 7 + ?
Audio fan takvog kalibra kao ti, i kupuje Nokia za muziku? Hajde Šumadinac, nemoj da si smešan čoveče. Nokia je tuga za svakog ko želi da uživa u muzici, pri tome forsiraš fabričke slušalice koje ne vrede ni 400 din. Niti ima DAC i jak izlaz, niti dobre slušalice. Vidiš, to je minus što ti forsiraš. Mi A1 za 160e ima pojačalo, zvuk je naučna fantastika za tu Nokia.
Sledeća stavka za koju si se uhvatio je punjač, zar je toliko loša baterija na toj Nokia da se svaki čas puni?
Malo više realnosti ljudi. Lepo vam je napisao članooji ima Nokia, osvetljenje na suncu je jako loše, tačno, ništa ni ja nisam video. Zvuk truba.
On se uhvatio slušalica i muzike kao da sluša filharmoniju svaki dan. Eto predloga sa pojačalom za dosta manje novca, kad je bitno. Sledeći LG 20 koji ima odličan DAC, nije glasan kao A1, ali malo puniji zvuk. Nokia 7+ nema ni na vidiku slušanja dobrog i kvalitetnog zvuka.Ali a2 nema dac niti bilo kakvo pojačalo .
Valjda je tema o a2 ne o a1.. a1 je bio retko dobar telefon , a2 čist prosek
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Isto tako se savijaju HTC U11, Oppo Find X, Nexus 6P i jos mnogi drugi, to ne znaci da su telefoni za izbegavanje. Kome telefon sluzi da bi sedeo na njemu, treba na to da obraca paznju i da mu bude bitno pri izboru.
Bolja izrada svakako znaci, ali ne u toj meri da ce jedan telefon da se iskrivi pri normalnom koriscenju.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
O čemu ti pričaš?
A ne znaš? Da ti dočaram slikovito kakav je promašaj u izradi Kinezara, zamaskirana imenom Nokia? Nema problema.
Slike su moje a ne sa neta, ima ih, samo neka nastavi Nokia klan![]()
Jako loša izrada, ne mogu da pogode delove fabrički kako se gađaju, nije u pitanju 7 Plus samo... Kinezare HMD, u ovoj epizodi pogledajte kako je to uklopljeno u kvalitetno oko prednje kamere Nokia 7 Plus, kad oni promaše fabrički :smash:
A ne znaš? Da ti dočaram slikovito kakav je promašaj u izradi Kinezara, zamaskirana imenom Nokia? Nema problema.
Slike su moje a ne sa neta, ima ih, samo neka nastavi Nokia klan![]()
Jako loša izrada, ne mogu da pogode delove fabrički kako se gađaju, nije u pitanju 7 Plus samo... Kinezare HMD, u ovoj epizodi pogledajte kako je to uklopljeno u kvalitetno oko prednje kamere Nokia 7 Plus, kad oni promaše fabrički :smash:
Lepe su ti slike a i ta folija ili staklo koje si stavio na ekran. Stvarno ne razumem sta zelis da postignes?
Kao vlasnik Nokie 7+ mogu reci da je izrada telefona vrlo dobra. Sve lepo uklopljeno, nigde nista ne skripi ne krcka.
Jel si mislio na Nokiu 7+ ili na Nokiu 8Ja se izvinjavam, samo jedno pitanjce. Gledao sam preko operatera (Mts i vip) koji telefon da uzmem a da je rata sa pretplatom oko 2000 din i izbor je Mate 10 lite (2k), N8+ (2.3k) i Mi A2 (2.5k). Meni se čini da je Nokia najbolji izbor od ova tri ali reko da proverim i ovde.
Ako ti znače 3.5 ulaz i Sd card slot(meni ništa neznače odavno ih ne koristim) i malo bolja baterija idi na Nokiu 7+Au čoveče, u pravu si, Nokia 7 plus.
edit: bah prošlo više od 1h, ne mogu da prepravim post.
Grešiš druže,uzeo Mi A2 odmah posle predstavljanja kod @Kidenceta odmah mi nabavio i zaštitno staklo,leži savršeno i neprimećuje se da ga imam [emoji6]Da li I A2 ima blago zakrivljen ekran pa zaštitno staklo ne može da nalegne celom površinom. Imam p9 lite i on je ravan ko daska, supruga ima p10 lite i on ima zakrivljen ekran i zaštitno staklo ga ne prekriva celog nego ostaje po milimetar sa strane... Bezveze. To ostavljaju da se lakše polomi ekran ili postoji neko razumnije objašnjenje?
Da li I A2 ima blago zakrivljen ekran pa zaštitno staklo ne može da nalegne celom površinom. Imam p9 lite i on je ravan ko daska, supruga ima p10 lite i on ima zakrivljen ekran i zaštitno staklo ga ne prekriva celog nego ostaje po milimetar sa strane... Bezveze. To ostavljaju da se lakše polomi ekran ili postoji neko razumnije objašnjenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari