Šta je novo?

Nokia 6670

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
Kupih ovo telefonce pre par dana pa me zanimaju neke stvari.

Sa Nokia PC suitom nemogu (ili neznam) da prebacim na racunar SMS poruke - zna li neko kako to ide.

Postoji li neki konvertor za 3gp video format koji Nokia koristi?

Pomagajte :wave:

1. Instaliraj programčić "Message Saver" (postoji i "Message Storer" - isto, drugi proizvođač softvera) i neće ti uopšte trebati PC Suite (koji izbegavam, a savetujem i tebi). Pomenuti programi pretvaraju SMS, MMS i ostale poruke u .txt oblik pa ih možeš snimiti negde u telefon ili na karticu, odnosno, poslati/prebaciti na računar...

2. Nokia Multimedia Convertor

И ја имам овај телефон, а стари Windows 98 Se, те не могу да инсталирам Pc Suite. Молим за помоћ како могу да пребацим музику, контакте и остало из рачунара на телефон без овог софтвера? Има ли наде? Не могу да инсталирам Windows Xp, јер имам старији модел компа који не би подржао ову звер. Хвала.

agata je napisao(la):
Има ли наде?
Ne verujem. Ni ja nemam xp, ni kod kuce ni na poslu, pa sve sto imam da radim, radim ljubaznoscu kolege u susednoj kancelariji. Utovar je, ali nemam izbora.

vid ovo

E, nije ti potreban Nokia PC suite da bi prebacivao stvari na mob!
Ja imam NOKIA 6600, i ne koristim Pc suite.Imam Win XP, al to nije bitno, jer prebacujem sve preko bluetootha! To vam je jedini spas, da nabavite bluetooth, instalirate bluetoothov softver i sve lepo radi. Možete da šaljete da primate, SVE. Jeste da nije lepo kao na PC suite-u, ali nemaš ni potrebe, sve radi OK.
Desnim klikom klikneš na ono što hoćeš da pošelješ, kažeš Send to, pa nadješ stavkicu Bluetooth, pa potražiš tvoj phon. i to je to. nikakva pamet posebna ti ne treba :)
Ajd, nadam se da će vam nešto pomoći...
poz

ko ima problem sa pc suitom ,neka proba da skine najnoviju verziju sa nokijinog sajta

А где да нађем инсталацију Blue Tooth за Windows 98 SE? Nokia PC suite најновија верзија са Нокијиног сајта је предвиђена само за Windows XP.

mene je Suite pitao da instaliram dodatak u moj telefon kako bih radio sa sms.pristao sam i sada radi

ne znam da se ne ponavljam,ali da li si probao oxigen phone manager!!

А да ли тај Oxigen phone manager вреди и за WINDOWS 98 SE? Такође ме занима где могу да набавим Bluetooth за повезивање компа и телефона. Хвала унапред.

agata je napisao(la):
А да ли тај Oxigen phone manager вреди и за WINDOWS 98 SE? Такође ме занима где могу да набавим Bluetooth за повезивање компа и телефона. Хвала унапред.
Oxigen phone manager moras da probas da li ce raditi na win98. Ne verujem da ce ti neko dati precizan odgovor jer malo ljudi danas koristi taj operativni sistem. A bloetooth mozes da nabavis u bilo kojoj opremljenijoj radnji racunarskih komponenti ili mobilnih telefona.Cena ne bi trebala da bude veca od 20-ak eu. Pozdrav

Poslednja izmena:
Још једно питање везано за Oxigen Phone Manager. Да ли је довољан само овај програм за комплетно повезивање телефона и компа или осим тога треба и Blue Tooth адаптер? Да ли jе Oxigen бесплатан?

Opm

Oxygen Phone Manager nije besplatan, imas posebnu verziju programa za Symbian telefone, i treba ti jos nesto osim programa i telefona, podaci ne mogu bas tako da prelaze :d Znaci, ili USB kabl, ili Bluetooth, s obzirom na to da 6670 nema IrDA.

p0z

Nazad
Vrh Dno