Šta je novo?

Nokia 6630

lepijohnny

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
304
Imam ovu nokiju i problem. Tacnije radi lepo jedno vreme i posle toga se zapuca kad hocu da pustim video ili pogledam neku sliku....nece posle cak ni u message da udje.
Ako je neko imao slicnih problema nek kaze nesto.

Koju verziju softvera imas??
*#0000#

Imao sam prvo neku V 4.XXXX neznam tacno.
pa sam ga flashovao sad imam 5.03.08 17-08-05

Meni se to dešavalo kada sam namestio da mi se SMS-ovi smeštaju na memory karticu umesto na memoriju telefona. Kada sam to promenio, telefon nije više kočio.

P.S. Slike i video sam i dalje smeštao direktno na memory karticu, problem je bio u SMS-ovima.

Kod mene nije problem samo sa porukama to sam onako rekao kao primer. Vec kad mu dodje to zapucavanje nece da otvori ni slike ni video iz galerije samo pise OPENING
i stoji do besvesti. A kad restartujem telefon onda opet neko vreme radi lepo. Ista stvar se desava i sa proslim i sa ovim firmware-om.

Da li ti se slike nalaze na kartici ili u memoriji telefona?! Ako su na kartici, da ti nije kartica neispravna?! Prebaci slike i video na memoriju telefona pa probaj, a i formatiraj karticu obavezno.

slike i ostalo su na kartici. inace imam 1gb kingstona. vec sam je jednom formatirao ali probacu da ga lashujem na 6...... pa cu videti

upravo sam ga flashovao, pa cu videti. Moguce je ako se bude gubio znacu da je do kartice.

Nisi trebao da ga flešuješ bezveze, trebao si da probaš prvo bez kartice, ali ajde... Javi šta je bilo :wave:

Sinoc sam ga flashovao. Sa neko ONE mreze 5.03.08 na nokijin genericki 6.03.40 i za sada radi fino.

Jel radi sa karticom ili bez, tj. da li ti se dešava i dalje problem sa zakucavanjem?!

Vrh Dno