Šta je novo?

Nokia 6630 vs Samsung E720

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Pomozite mi da se odlučim između ova 2 telefona... Cena je slična, Samsung nema mesto za mem. karticu ali je lepši... Nokia je ipak smartphone...
Koji manje pravi problema, s obzirom da ne mogu da ih kupim legalno za 450€ već kao svi običin smrtnici skinute sa neke mreže za 250€ ?
Šta biste vi uradili?
P.S. SE K750i mi je mnogo ružan tako da je ispao iz konkurencije, a i kamera mi nije mnogo bitna (imam Ixus 40 🙂 )

Ehhh slatke muke... :wave:

Glas dajem za 6630. Smartphone + mogucnost prosirenja memorije + relativno zadovoljavajuca kamera. Izuzetno funkcionalan i brz telefon za razliku od svojih prethodnika koji koriste symbian.

Pa sam si vec sve rekao na pocetku. Znaci treba samo da se odlucis da li ces Lep "Fancy" ili pametan "funkcionalan" telefon. Ja bih u svakom slucaju uzeo 6630, ali ukusi i potrebe su razliciti...

Svuda mi svi preporučuju 6630... OK! Ubedili ste me! E sad gde ga kupiti da to sve bude OK ( nov telefon, OK garancija, OK baterija, MMS GPRS rade na 063 i tako to...) Jel imate predlog za neku firmu? (može i na PM da ne bude reklame)

I ja se dvoumim izmedju ta dva modela i mnogo toga sam procitao sto dovodi do zakljucka da je 6630 funkcionalniji itd...ali ja sam cuo(nisam se u to licno uverio) da E720 ima bolji video zapis i od 6630 i D500,E730? Da li je to tacno?

😀 😀
Ja se još dvoumim samo zato što mi je E720 lepši... 🙁 A ako je video zapis toliko bitan onda kupi dig. kameru! 🙂

Al što jes' jes' E720 ima najbolji video u toj klasi!

6630 radi na 220mhz pa ti vidi.npr.6670 radi na 123mhz.Ovo chudo je do sada najbrzi smarth phone koji sam imao.Ima puno programa kao sto je npr.advanced call manager(ACM) i sl.:lepo ga personalizujesh i uzivash.

Stivi je napisao(la):
a i na svaki samsung moras da brines oko flet kabla.
to je urbana legenda koja je vazila za starije modele samsunga, za novije modele taj mit je BUSTED
🙂

pa 6630 < 6680 pa ako ti nije frka da das razliq u ceni izmedju ta 2 modela zbog prednosti koje ima 6680 onda go 4 it! 🙂
a ja da se pitam uzeo bih 6680 bez razmisljanja 😉

Poslednja izmena:
ja imam 6630 vec oko mesec dana. Telefon je zakon. Ali stvarno je odlican! Jso ako uzmes malo vecu mem. karticu... 🙂

Nebitno... ja jos nisam kupio telefon... 😀 😀 (uleteo u frku oko ispita pa nisam stigao) 🙂 Al za sada mi je 6680 kupovina #1...

Pogledaj bolje na mobilnisvet,skuplja je oko 20 evra!Bolje neka uzme 6680 ako nece da menja u sledecih 6 meseci jer se suska da ce od proleca i kod nas da pocne komercijalni 3G pa ako ima tolike pare za 6680 imace verovatno i za video call!
Pozdrav ,)

AyS^ je napisao(la):
...da i morace da uzme novu karticu povodom 3g-a,a broj se ne zadrzava nego mora novi + postpaid... 😉
naravno da se netje menjati broj!!! Ne znam samo odakle ti ta informacija?
Nego tje se samo zameniti SIM kartica za U-SIM karticu sa istim brojem, mada i to ne mora, ali da ne ulazim u to!
Isto tako, mogutje je da tje biti samo za postpaid ali ne mora da znaci, ali uopste glupo je o tome pricati, jer kada tje tacno biti pusten 3G kod nas ne zna niko i svako ko kaze da zna laze iz prostog razloga, sto da bi se 3G pustio u komercijalnu upotrebu operater mora imati licencu, a da ne pricam o tehnickim uslovima... :d

Akki care,ajd kazi iskreno,da li trea da pukne vise a da dobije manje ili da za manje love dobije vise,iako mu mozda trenutno netreba ali ako dobija vise za manje para...?
Treba samo kartica a da li ce biti samo za post paid ili ne nije mi vazno,imam i pre paid i post paid pa kad zazelim da vidim malo devojcicu (ili deo nje) 😉 ubacicu onu koja treba a post paid uopste nije los kao sto mislite!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Akki care,ajd kazi iskreno,da li trea da pukne vise a da dobije manje ili da za manje love dobije vise,iako mu mozda trenutno netreba ali ako dobija vise za manje para...?
al' ga zakomplikova :d ja da se pitam, uvek bih preporucio/uzeo bolji telefon, pa makar razlika bila minimalna! 🙂 dakle u ovom slucaju, treba da pukne manje, da bi dobio vise i ako mu mozda trenutno ne treba! 😉

Nazad
Vrh Dno