Invader
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2004
- Poena
- 349
Problem je sledeci, bluetooth nekad radi nekad ne radi, kad stavim da ukljuci bluetooth on zapisti i ne ukljuci ga, pa tako posle par puta ga na kraju ukljuci, nekad se totalno blokira aplikacija za bluetooth i onda je posle par sekundi ukine. Onda mi galerija ne radi, udjem u aplikaicuju za galeriju i on stane na opeining files iako bi taj proces trebao da traje max 2sec i posle odredjenog vremena ukine galeriju (gallery application closed). Odneo sam fon na servis da mi reainstaliraju softver, posto sam dosta gluposti i raznih softvera instalirao do sada pa sam predpostavio da sam mu zeznuo aplikacije, ali serviser mi rece da je hardverski problem to sto mi ne radi bluetooth a galerija je povezana sa tim hardverom, sad je to meni malo to cudno posto mogu tim fajlovima da pristupim preko druge aplikacije. Juce mi nije radio totalno telefon, danas sve radi ok, prebacio sam neke fajlove sa fona na komp preko bluetootha i galerija radi normalno. Da li neko zna u cemu je fazon posto stvarno nemam iskustva sa telefonskim hardverom i softverom