@Marti Sve ja to znam, ali mi je ipak najvaznije da cujem "zivu rec" , znaci iskustvo nekoga ko ima odredjeni telefon duze vreme... pa zato valjda i sluze forumi, a inace, veruj mi da sam procitao dosta toga o telefonima o kojima ovde govorim (pitam). Na primer, tekst o Nokiji 6600 je LOS, odnosno razocaravajuci, utisak onoga koji je pisao opis je bio LOS i zakljucak je bio LOS ali na svim forumima sam procitao da je telefon ODLICAN. I ne radi se vise samo o 6600, taj sam skoro izbacio kao mogucnost za kupovinu, sada se troumim izmedju 6670, 7610 i 6630.
@Alan Ford Pa vidi ovako... u pravu si... fora je u tome sto mi, iskreno, nov telefon ne treba ni zbog cega posebno... jednostavno, zelim da kupim NOV telefon koji ce biti tehnicki u skladu sa vremenom, koji ce prosto imati funkcije koje do sada nikada nisam imao i koji mi moze sluziti i kao neka vrsta igracke. Znaci, muziku ne slusam ni ovako tako da mi mp3 plejer nije nesto bitan (ali, sto da ne), kamera mi treba samo kao igracka i nista drugo (imam digitalac), velicina telefona mi takodje nije nesto preterano bitna dok god je lep - eto, bice da mi je najvaznije da mi telefon bude lep i atraktivan.

Jednostavno, volim tehniku, volim da kupujem uredjaje, isto kao sto volim da non stop kupujem nove komponente za kompjuter iako mi mozda i nisu potrebne.
Iskreno, zaista ne mogu da zamislim kucanje poruka sa nekom olovcicom. Cini mi se da je to maltene nemoguce. Ili bi bilo uzasno sporo. To mi deluje nefunkcionalno i neefikasno. To apropo onoga sto si pomenuo u nekom prethodnom postu, cini mi se... za ostalo ok, mada i dalje mislim da nema potrebe da telefoni budu i mp3 plejeri i da pustaju filmove itd. Jednostavno, postoje uredjaji koji sluze za to. Sta da ocekujemo sledece? Telefon koji ce da pere ves i reprodukuje dvd filmove?
A sada ti meni reci, da li zaista mislis da je gledanje filmova preko telefona normalna stvar, ali iskreno. Po meni je to nevidjena nebuloza. Mislim, stvarno...... imam u stanu 72cm televizor i dvd plejer.
I sta mi na osnovu ovoga preporucujes od ovoga sto sam naveo?
P.S. Da li si siguran da A925 ima ekran osetljiv na dodir? Na slikama ne vidim olovku. A ne vidim ni tastaturu, da li to znaci da na njoj ona ni ne postoji, vec se sve radi olovkom?
Sta znaci 3G ?
Pozdrav!