Šta je novo?

Nokia 6600 + Agile Msgr/Turbo MSN + 063 zašto neće?

mdarco

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2004
Poena
609
Ne mogu da nateram ni Agile Messenger ni TurboMSN da mi rade na mojoj Nokiji 6600. Sve sam podesio kako treba, ali ništa. Zna li neko slučajno u čemu je problem? Kartica je 063.

Ako ti radi W@P kroz GPRS normalno, kao i drugi programi za internet, onda jes' problem malo čudan. Agile praktično ni nema neka posebna podešavanja, sva kupi iz telefona. U njemu samo ispravno treba da podesiš ICQ, MSN ili neki od preostalih naloga i to bi trebalo da radi.

nidza je napisao(la):
Ako ti radi W@P kroz GPRS normalno, kao i drugi programi za internet, onda jes' problem malo čudan. Agile praktično ni nema neka posebna podešavanja, sva kupi iz telefona. U njemu samo ispravno treba da podesiš ICQ, MSN ili neki od preostalih naloga i to bi trebalo da radi.

Sve ostalo radi savršeno, zato mi i jeste čudno što ovo neće. Možda su loše verzije programa, al' gde baš obe da ubodem da ne rade!?

Pojma nemam. Ni na accompli motoroli sa Java ICQ/MSN klijentom, ni na Symbian telefonu (Agile messenger), niti trenutno na Windows Mobile (takođe Agile) nemam nikakvih problema.

Definitivno probaj neku drugu verziju agile-a, mora da radi k'o sat.

koji je protok ako se koriste ti mesingeri na mobilnom telefonu?
Mislim, kolko ce mi biti veci racun za mobilni (post paid 064) Ako koristim msn ili skype?

Ne znam da li postoji skype za simbijan ili pocket pc?

i da li je bolje mesenger na mobilnom telefonu ili na pocket pc-ju. Koje su prenosti i mane. Mislim da je lakse nositi samo mobilni nego i pocket pc i mobilni? A i tastatura je laksa na mob nego na pocket pc?

Troše besmisleno malo. Za 3-4 dinara možeš sit da se napričaš sa nekoliko ljudi, koliko bi te inače koštao jedan jedini SMS. Ja sam u par navrata bio nakačen u kontinuitetu po više sati. Protoka gotovo da i nema dok ne razgovaraš, a kad se dopisuješ to je stvarno banalno malo.

Isto važi i za wap kad pogasiš da ti prikazuje slike. Ako još i biraš sajtove koje pratiš, i to je džabalesku.

Malo sam tražio po netu i izgleda da telefon nije dobro otključan (tj. otključan je samo parcijalno) pa zato Agile neće da radi. Može li neko da mi preporuči neki dobar servis u kome mogu pouzdano da mi skroz otključaju telefon?

Hm. Verovatno će da ti reši probleme stavljanje wm2003. Imaš stari thread koji do detalja objašnjava kako se to radi.

nidza je napisao(la):
Hm. Verovatno će da ti reši probleme stavljanje wm2003. Imaš stari thread koji do detalja objašnjava kako se to radi.

Teško da ću na Nokiu 6600 da stavim wm2003 ;)

Vrh Dno