nem pojma, ja sam bash zagrejan da uzmem jednu 6300 jer mi jako lepo izgleda i zadovoljan sam sa funkcijama (treba mi samo za razgovor + sms,i eto jer ima foto onda bi i slikao iz zaebancije), e sad jedino me cima to shto po netu chitam kako su mnogi razocharani u bateriju i da im drzi u proseku 1- 1,5 dan shto je stvarno malo ....e sad ne znam malo me buni jer inache koristim nokiu 6100 koja ima istu bateriju bl-4c(original, nije neki kineski falsh) kao 6300, i drzi mi opushteno 3-4 dana....fon koristim prosechno,nekoliko poruka i par minuta razgovora dnevno,nishta previshe....e sada kako je moguce da ta ista baterija drzi na 6300 samo 1-1,5 dan??....da li mozda taj ekran na 6300 crpi mnogo bateriju ili neshto drugo??(u to ne podrazumevam korishcenje kamere)...i onda posle toliko komentara o bateriji kako je losha, uleti par njih koji kazu da im drzi po 3-4 dana (uz optimalno korishcenje) i onda me skroz zbuni,lol....
btw, moze neko da kazem kako se krecu cene ovog modela po radnjama(ne mora da imenuje radnje)...ja sam danas bio u jednoj i koshta 205e (sa onom tastaturom sa glagoljicom,lol)
ps...razmishljam da ako uzmem jednu 6300 da joj stavim ovu moju bateriju sa 6100 koja mi provereno dobro radi,pa se nadam da ce i na njoj isto dobro drzati