Šta je novo?

Nokia 6288

Krtica

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2006
Poena
304
E ovako, imam je od januara i solidno me sluzi iako sam zazalio sto nisam uzeo N70 zbog symbiana. Nedavno mi se desilo da odjednom nece da pusti video, samo se restartuje i pritom na ekranu je crna pozdanina sa kao belim tackicama, sledeci dan nece da otvori kameru. Odnesem ga u servis gde sam ga i kupio, oni ga dave dve nedelje i kazu da je crkla kamera, zamene je, vrate mi ga, kao ispravnog. Nije proslo nekoliko sati i samo se ugasio i nije mogao vise da se upali (trepne par puta ekran pri paljenju i samo se ugasi) i tako u nedogled. E sad u medjuvremenu sam ga kacio na komp i windows ga je prepoznao kao 6280 a PC Suite kao 6288. Pokupim ga danas sa servisa i provalim da mu je i bluetooth name Nokia 6280. E sad mene interesuje da li neko zna kako mogu da provalim da li su oni ubacili 6280 a stavili moju masku od 6288 ili pak su mozda ubacili softwere od 6280. Bas me interesuje jer bi im je8o sve mrtvo ako su zamenili telefon. Hvala za pomoc unapred

PA vidi nalepnicu ispod baterije. Mislim da se ona ne moze skinuti bez ostecenja

Nalepnica je ista, deluje netaknuto, nemam pojma, valjda je samo softver

Ja sam ga kupio u Alpha Copy-u. Ne zalim za simbijanom osim sto mi sve vise zbog putovanja treba WiFi pa jurim neko nuzno zlo E61 ili P990. Sto se tice mog misljenja mislim da je divljak prepakovan jer nema sanse da ti prijavljuje bilo sta od 6280!!!

Sreca pa sam ga utopio i pored cupanja kose i dvoumljenja izmedju n73 i p990 uzeo sam p990, cisto da malo promenim, nisam imao touchscreen pa da vidim kako je.

Poslednja izmena:
Brigo moja pređi na drugoga, a?

Za clanove bench foruma: Nalepnica moze da se skine bez ostecenja.
Tako kad kupujete mobilni otvorite sto se kaze cetvoro ociju :)

Alpha Copy ima antireklamu, a ja cu da dodam iz licnog iskustva da i Marvell mobil prodaje prepakovane mob.telefone. Takve stvari su kaznjive zakonom u normalnim zemljama, ali posto je ovo Srbija mislim da bi trebalo otvoriti temu "antireklama firmama sa prepakovanim mob.telefonima" pa neka svako dokumentuje svoje iskustvo sa regularnim prevarantima.

Nazad
Vrh Dno