hint 1: Ja NISAM rekao da moze da OZIVI 6280,nemoj da me cikas badava,kad si me vec citirao onda procitaj lepo,debrandovanje znaci nesto sasvim drugo!!
hint 2: Nije mi jasno na kom to GSM forumu sam tacno od skora,ako mislis na burekov GSM forum,nisam od skoro tamo,samo nemam puno postova,ako mislis na gsmhosting,tamo nisam nesto dugo,ali vidim da je forum podeljen na dva dela tj na profije i totalne duduke (znaci ono sto pojedini onde rade i pitaju je za plakanje)!!!Ako mislis na i-phone ili neki treci onda kazi tacno na koji si mislio!?
Ja sam inace na BUREK forum i mislio,gde smo apsolvirali temu do najsitnijih detalja,napravili NAJBOLJI,usudjem se da kazem,tutorial na netu i vidim da se nekolicina ljudi javila sa debrandovanim 6270 i 6280 a svega nekoliko sa roknutim telefonima (uglavnom 6630) i na osnovu toga sam izvukao zakljucak!!
obrad-e,u Nisu su mi trazili 1600 dinara da mi flesuju 6680 na verziju 6 (nisu znali celu oznaku a 6680 je stigla samo do 5.04.07 pa ti vidi) i da li ti to hoces da kazem da sam ja i bar jos nekoliko desetina,ako ne i stotina,ljudi koji smo flesovali ovako,ustvari obicni duduci sto nismo dali pare za to drugima!?Ja sam inace flesovao sebi i 6680 i N70 (znaci u servisu 3200 dindzi) a za 2880 dinara sam uzeo 1GB MMC MOBILE!!!!
Ti sad malo razmisli,vidi kako sam prosao,pa kazi onda da je to velika muka 5 minuta instaliranja softvera i nekih 3,eventualno 4 minuta za proceduru flesovanja pa kazi da smo cicije ili sta vec!!Inace meni je to bilo vise avantura,hteo sam da probam,a usteda je ispala samo dodatan plus!
Pozdrav ,)