Šta je novo?

Nokia 6280 Firmware upgrade

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Pre par dana sam kupio novi Nokia 6280, firmware je V 05.92 07-09-06,dali postoji novi firmware za ovaj fon , i kako ide instalacija ?
Thnx !

Desi druze,cestitam na kupovini!! ;) Zasad imas najnoviji firmware,a za ubuduce ces update odradjivati preko PC Suite-a,od verzije 6.82 on ima ugradjen Nokia Software Updater pa je laganica odraditi uz pomoc data kabla a ako imas neku brzu internet vezi i update traje jako kratko!!
Pozdrav ,)

Kako da se vidi?Mislis da vidis u telefonu koja je verzija ili da vidis da li postoji novija verzija od one koju vec imas?
Ovo prvo mozes da proveris preko sifre *#0000# a ovo drugo mozes saznati ili na stranim forumima ili da sam proveravas Nokia Software Updaterom situaciju oko nove verzije,pa ako kaze da ima update,znaces da je izasla nova verzija!!
Pozdrav ,)

Cek jel ovo vazi i za dekodirane telefone? Kolko sam ja shvatio ako odradim update preko pcsuit-a on stvai software od operatera?

edit: moguce da sam lupio, u tom slucaju se izvinjavam :)

Poslednja izmena:
E pa problem je sto meni ne prijavljuje novi update a ja mislim da postoji ;)
Tripujem se da to nije nesto do flesha phoenixom od pre par meseci :)

Elem da vidim da li ce ova nova verzija nokia updatera resiti nesto :type:

AKO vam je telefon brendiran na nekog operatera i ima njegov softver,onda vam Nokia i nece ponuditi update za vas telefon DOK taj operater ne prepravi novu verziju firmware-a tj brendira je i onda cete dobiti update.
Ali i za to ima leka,pronadjite moj tutorial u tredu Official Nokia Software Updater i nadjite negde product kodove za nju pa je sredite preko NSS-a,onda je update-ujte i dobicete najnoviji original Nokia softver!!
Pozdrav ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno