Šta je novo?

nokia 6233

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
ortaku se gasi gore pomenuti tel, u pocetku svakih par dana, trenutno 3-4 puta dnevno. posle gasenja ga vrlo tesko pali. tel je nov ( 1-2 meseca). jel' imao neko slican problem?

ocekivani odgovori...... slazem se, se rules, ali hteo sam da pomognem.... ako neko ima iskustva sa nok. neka se javi.....mislim, flash, patch i sl.

Poslednja izmena:
vrati telefon da ga poprave ili dobije drugi... Prosto...

Meni je danas prijatelj pricao da mu se Nokia 6233 nakom minimalnog udarca pocela da gasi. Otvorio je, namestio karticu koja se pomerila i prestala je da se gasi. Probaj, nista ne kosta.

moj je leteo, ucio da pada,mislim da je istraumiran od silnih udaraca i padova, ali da kucnem u drvo radi kao djavo, nista mu ne smeta, zgazio je 100h razgovora, poruka ko zna koliko,... da mi je znati koji se bi izdrzao moju torturu...

ljudi jel' flashuje neko telefone na ovom forumu? treba mi inf. o tome kako se to radi sa nokia telefonima, ili dajte bar neki link ka nekom tutorialu. pretpostavljam da se sa nokiom moze raditi isto sto i sa se. telefonima ( flash, patch).npr. k750 tel je u osnovi solidan mada kada se "doradi" performanse zavidno rastu (kamera, zvuk, radio.......)

Evo ti i product code ako nema srpski jezik:
Nokia 6233 RM-145: 0532184

Poslednja izmena:
Pozz.

Svima imam jedan problem sa pomenutim telefonom 6233 telefon nece da primi ni jednu komandu, tj. tastatura ne radi?
Telefon je od druga.

Vrh Dno