Pa meni je 6230i nekako isfuran fazon. Svako dete iz komšulika koje se pali na nokiju ima takav phon. Nema mnogo ljudi s telefonima na preklop, pa moj glas ide Samsung-u. Sad sam u toj nekoj fazi, mada o ukusima ne treba raspravljati.
E sad o funkcijama.
Nokia ima malo jaču kameru, al je to nešto neprimetno. Samsung ima blic, nokia ne! Samsung nema externu karticu, nokia ima. Samsung ima ekran od 262.144 boja, nokia samo od 65.536 boja. Slike deluju DOSTA živopisnije na Samsungu, a to negde pokriva i lošiju kameru, tako da slike na samsungu izgledaju dost bolje nego na nokiji. Lično sam držao oba telefona u rukama.
Jedinu manu samsungu bih stavio to što nema IC. Prenos je mnogo brži preko BT, ali koliko ljudi ima ugrađen BT? To mu je velika mana.
Generalno gledano, ja bih bez ramišljanja uzeo Samsung.
Pharos je napisao(la):replay:
Plus, idelno posluži kad se vratite kući iz grada, a ono mračno i ne možete da potrefite ključ u bravu, pa koristite blic da osvetlite 🙂
tomazino je napisao(la):A za one nafurane (cas izuzecima) koji su u fazonu uuuu dodaj jos malo i uzmi smartphone, on ima milion aplikacija, ...ac palac ovo ono, neka napisu koje to aplikacije koriste i zbog cega. Cime se to bave i koliko zaradjuju pa im je neophodno da od kuce do "obdanista" skinu sa interneta neki pdf i prouce ga i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari