Šta je novo?

Nokia 6230 - Sta moze da bude?

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Ispustio sam doticni telefon s visine od oko metar. Nista se na prvi pogled nije ostetilo, cak se nije ni ugasio!
Ali od tada sam primetio da nece uvek da mi zvoni >> MP3 melodiju (sa MMC kartice) vec ponekad pusti default tone, iako je MP3 pesma regularno izabrana u meniju kao zvono! :zgran:
Napominjem da sve ostalo normalno radi, slusam muziku kao i ranije, jedini problem je gore-pomenuti!
Sta moze da bude? Tj ima li leka? (recimo da svaki treci-cetvrti poziv zazvoni default Nokia tone umesto normalne melodije).

Da nisi podesavoa zvona po grupi?
Da li si skidao bateriju da proveris da li akrtica stoji kako je predvidjeno?

Najverovatnije ti kartica malo "ispala" iz lezista, pa je ne skonta svaki put i onda ide default zvono. Ako nisi proverio odmah, uradi to sada, izvadi je i namesti ponovo
poz

Pa sad cu da proverim... Ali normalno mi pusta sve pesme iz Music playera...

Njaverovatnije ti kartica ne naleze,meni se slicna stvar desila posle samo 15 dana i ponovnim stavljanjem kartice sam resio problem.

Reseno... Thanks ljudi

Meni se to desavalo i ugasis/upalis fon i ono radi kako treba. Koliko znam to se moze ispraviti novijom verzijom softvera.....

4.44 je poslednja verzija, koliko sam ja upoznat...

outlaw je napisao(la):
4.44 je poslednja verzija, koliko sam ja upoznat...

Izasla je pre 15-ak dana i verzija softvera 5.xx(ne secam se tacno) i ima dosta izmena ,po meni najznacajnija da u shortcatu ima link za mp3 plejer

Nazad
Vrh Dno