Šta je novo?

Nokia 6230 firmware

Ne, zavrsilo se tako sto sam po dogovoru otisao i telefon je bio tamo.

A desilo se pre, pa bice valjda dve godine, da sam morao na taj nacin da resim stvar. Menjao sam zeni nokiju za samsunga ne znam koji broj, onaj sa cirkonima, i doplatio jos lepe pare. Ekran je ciknuo isto popodne i otisao sam u radnju zahtevajuci nov, ispravan. Momak je rekao da od toga nema nista, da ga ostavim, pa da ce me zvati. Na pitanje kada, sutra, rekao je ne, u garantnom roku (45 dana), jer je serviser na odmoru, pa kad dodje... E, tu sam se malo najedio i trazio svoj telefon (nokiju) i pare nazad, pa da me zove kad ovaj popravi a ja cu dotle razmisliti. Ta mu je varijanta bila cak i smesna. Gazdin broj telefona naravno nije hteo da mi da, jer je ovaj kao u romingu, a i ne sme.
Ideju mi je ustvari sam dao rekavsi da on samo radi ovde....

Uspeo sam da ortake okupim pre osam pa smo usli i zatvorili vrata. Oni su se "strateski rasporedili" po radnji, a ja sam prodavca vrlo ljubazno zamolio da mi vrati moj telefon i moj novac. On je dotle takodje porazmislio i shvatio da bi bilo veoma neuvidjavno, pa i nekorektno da mi zena ostane bez telefona toliko vremena, i ako bih ja prihvatio povracaj novca i mog starog telefona uz izvinjenje, mozda bismo se mogli i prijateljski rastati? Ja sam ponudu, na veliko razocarenje ekipe, prihvatio, pa smo otisli na pivo.

Ovaj put, srecom, nije bilo tako. Mada se ni onomad nista nije desilo, ali sve je to gnjavaza.

Nazad
Vrh Dno