Šta je novo?

Nokia 5800 problem sa memorijskom karticom

sk0da

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2012
Poena
159
Molim za pomoc...
Kupio sam ovaj telefon , koristila je sestra neko vreme , njoj je dosadio i ja uzeo malo da ga koristim .... problem je sledeci kad stavim memorijsku nereaguje u opste kao da je ni nema (kupljen je nov) ona ga je koristila neko vreme ...
Prvo sam ubacio sd od 8 gb pa sam pomislio da je velika i ubacim od 1 gb isto nista,
a kartice mi normalno cita bilo koji drugi fon...
Sta da radim dali postoji neko resenje za to osim odlazak u servis...?
Unapred hvala. :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Probaj formatiraj karticu prvo na kompu,ubaci u telefon,pa opet format iz telefona. A 8gb nije mnogo on fabricki dolazi sa tom karticom

Pazi druze on nereaguje u opste na karticu ,dok bilo koji moj drugi fon je cita bez problema...
Jedan drugar mi je rekao da je njemu isto na nekoj nokiji pravio isti problem , a u servisu su mu rekli softerska greska...

fleshni ti taj fon , pa vidi sta se desava ...ume noki da napravi takvo ******..

Ako ti telefon uopšte ne vidi karticu koja radi u drugom telefonu, znači da nešto nije u redu sa čitačem kartice u telefonu (iskrivljen, polomljen pin) ili sa elektronikom koja je kontroliše. Tako da tu flešovanje ne pomaže. Nažalost tel mora u servis.

Nazad
Vrh Dno